Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

08:54 prispela v luko Supetar, 08:56 na njem, 08:58 trajekt odplul (kolona cca 5km)

13:00 kopanje na Pagu, 13:50 pri trajektu, 14:00 trajekt odplul.....kolona cca 1km

16:00 velebit

19:00 vecerja doma

mimovrste.com/motor :rispekt:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Po babo pa gas

post-2637-1377777508_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internet na Hrvaskem med dopustom
Napisano

Kljub prejetemu ra?unu z dvojko spredaj....je danes Simobil klical sam da imam cca 1600? neupravi?enih zara?unanih stro?kov in da dobim nov ra?un :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ga?par Ga?par Mi?ić:

najljub?a jed Kus Kus

poslu?a Duran Duran

najbolj?i prijatelj Klemen Klemen

najljub?i politik Butros Butros Gali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

:hohoho:

Objavljena slika

Delala se bo generalka, novi kolesni in swingarm le?aji, diski so ?e novi, gume tudi nedolgo nazaj menjane... Pol pa ma da zdr?i na progi. :hudicek:

ha ha ha - vse skupi ni? od motorja :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ahaaaa tooo :) Te?ko potrdim ali ovr?em, ker ?e nisem bil v ?vici. Se pa rad vozim po Avstriji, ki ima tudi super ceste. Zadnji? sem se peljal ?ez mejni prehod preko Kuzme in taka cesta, da samo gleda?. Mogo?e malo preve? ravna na enem delu, ampak med 120 in 150 se na njej odli?no po?utim. Niti ni nekega strahu, da bi ti kdo odvzel prednost, sko?il predte itd. Ampak spet; taka hitrost je za moj moped potovalna, za drugega pa ?e kon?na. ?e bi imel kakega Pegasoja, bi verjetno bil zadovoljen z njegovo potovalno hitrostjo (npr. 100km/h). Oziroma po zaprtih ovinkih ?e manj, kot si sam rekel. Je pa res, da je moj moped precej nizek in dokaj dolg (pa ?e velik obra?alni krog ima) in mu kratki ovinki ne sedejo najbolj (sploh s sopotnikom). ?e si se kdaj vozil med Mariborom in Celjem, mu je tak tip ceste najbolj na ko?o... eh, gumo pisan.

A po avtocesti :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Zato grem pa najraje kar k severnim sosedom. Ampak tudi kraj ni razlog, da bi vozil na pamet pa? pa z veliko mero predvidevanja in nezaupanja (v druge). Pogoj je seveda tudi, da cesto pozna? in ve? kje so kak?ne to?ke, kjer ti lahko preti kaka nevarnost.

Narobe sem se izrazil. Ne da bi ga gonil ampak ce dam primer Svico (zame najboljse ceste) - cesto ne poznas ampak po eni strani zaradi sirokega pasu in odlicnega oprijema tudi ce ga kaj userjes imas dovolj prostora da popravis po drugi strani pa ti ni treba divjati da dozivis adrenalin ker se lahko nagibas in cikcakas pod omejitvijo.

Jaz si ne predstavljam na primer cez ride, Vrsic ali nevem po tesni celovski kot sem se v tujini. Kaj sele da bi slikal z motorja kot sem...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse najde? ko kupi? Xedos6
Napisano

Kaj to zaeno olje noter daje??

Meni je dajal Pelko noter full sintetikoValvoline 5W 40, zadnjo menjavo sem pa sam kupil Shell Helixa 5W 40, ki sem ga dobil ultra ugodno v Leclercu, 7 litrov za 35?, pa ga ravno tako pije.

Iz izpuha ni modrega dima, na ma?ini izgleda kot bi olje pu??alo pod dihtungo od pokrova ventilov, jo je Pelko ?e menjal, naslednji? jo je ?e zasilikonal, pa ne pomaga ni?. Poraba olja je ?e vedno cca. 0,8l/1500 km.

V v6 samo sintetiko dajaj. Bom prpopu link

Tudi strom ma omv pa ma neverjetno nizko porabo in salta ko puter - 10w50 special bike 4s

http://www.omv.si/SecurityServlet/secure?c..._site=wps.vp.si

Bixxoil premium 5w40 sedaj je to po novem premium nt. Ni poceni!!! 16? al celo vec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse najde? ko kupi? Xedos6
Napisano

mislim, da je blo tole kr pri vseh starej?ih Mazdah...

a ni zanimivo 'moja' V6 xedoska ima notri zadnja 3 leta OMV sintetiko, in ne po?re niti deci, s tem da odkar sem jo dal frendu ?e ni menjal olja....pa mu skoz te?im. Levi se pa ko nose?a anakonda :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kaj pa vem. Pomoje je ?isto od ?loveka odvisno in manj od prevoznega sredstva (ne re?em, da ni, je pa manj). Seveda je poseben ob?utek, ?e te lima na zic ali ?e nate deluje kaka centrifugalna sila. Ne re?em, da za vsakega, ampak nekaterim pa. In ljudje iz razli?nih razlogov kupujejo hitra vozila. Eni, da se lahko pohvalijo, drugi da jih stiskajo, tretji, ker imajo preve? pod placem itd. Tak, da ?e zaklju?im; pomoje ni nobene razlike. Prevozno sredstvo sicer omogo?a nek adrenalin, ve?inoma je pa od voznika odvisno, kaj bo z njim po?el. Sam Mazdo in Hondo stiskam nekje konjenici primerno. Nobenega ne o?emam do konca in nobenega ne ?param. Mi pa motor vliva ve? samozavesti, ker 6-ka je vseeno te?ka 1,5 tone in malo bolj zajetnih mer... Verjetno, ?e bi imel RX-7, bi ga stiskal bolj. Ampak spet zato, ker sem adrenalin-junkie, ne zaradi avtomobila samega.

v to je treba ?e vklju?iti primerno mesto. ?al ga v SLO te?ko najde?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Doniral 32? dr?avi za duplikat izpita za ?oln <_<. 250% ga bom sedaj na?el.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Adijo sezona, rezerviral apartmaje do Dalmacije za 2 z zajtrkom naslednji vikend po 25? :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

logi?no - vedno je kaj za spremenit in izbolj?at... to bi ?ele bil dolg?as ?e bi bilo vse idealno sterilno.

Saj ji bo dal Jankovic 99/100 tock

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tega pa ne razumem ... ?e je roaming je prenos odvisen od hrva?kih ponudnikov telefonije in mobilnega interneta. Nimajo Simobil, Mobitel in ostali nobene veze kolk hiter je prenos.

Se pravi je odvisno le od kvalitete signala in kolko dejansko takrat lahko spravijo ?ez tisto bazno postajo.

Tako je.

Kaj kok mega je en test?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

To ne bo v redu... :wacko:

bo bo, masse majo pun kufer, obenem pa montezemolo sporo?a ferdiju da je pogre?ljiv...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O so tudi pri nas poostrili...sedaj ko sem imel trgovino so v zadnjem mesecu 2 pri?li ?ekirat poslovanje (sicer meni ne ampak sosedi), tudi kolega v Dom?alah je ?e dobil obisk. (prej nikoli), pride Carina in in?pektor.

Pa naredijo kaj na licu mesta? Mislim kaka imajo pooblastila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hrvatje delajo to kar se mora. Ni racuna - ni poslovanja, pa cetudi je visek sezone! Ne samo v Rovinju po celi hrvaski preverjajo utaje davkov (neizdajanje racunov).

Pri nas bi verjetno inspektorja nagnal pa se tozil....

http://www.istranews.in/article/3066/nakon...i-club-boa.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vse tako ka?e na dvojec Raikkonen - Alonso drugo leto

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jaz razen malo visokega ra?una nisem imel problemov, v Rovinju, okolici, pla?i, samotnih zalivih dober 3G prenos, speed test je rekel 4M/1M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zanimivo. Meni se pa sploh ne pozna, ?e vozim po makadamu... :harhar:

Jaz sem na makadamu in ne rabis zatemnjenih sip...idealno za lubice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

krta?a, zobna ??etka, ?opi? ter engine clean in chain clean....3 ure ampak je bilo potrebno

post-2637-1377010329_thumb.jpg

post-2637-1377010343_thumb.jpg

post-2637-1377010358_thumb.jpg

post-2637-1377010387_thumb.jpg

post-2637-1377010403_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.