Na obisku je daljni žlahtnik iz Nemčije. Malo se pogovarjamo, malo pijemo, malo jemo, pa se spet malo pogovarjamo, pa malo pijemo, pa malo pijemo, pa malo pijemo in enkrat on komentira:
- "Das Leben ist zu kurz." *
Moj sosed ne obvlada ravno najboljše nemško, ampak po nekaj kozarcih jo pa razume. In mu odgovori:
- "Prav imaš - res je za en kur'c ... "
Odvetnik, zdravnik, psihiater in matematik so razpravljali, ali je bolje imeti ljubico ali ženo.
Odvetnik: "Bolje je imeti ljubico. Če imaš ženo in se hočeš ločiti, imaš vse mogoče pravne težave."
Zdravnik: "Bolje je imeti ženo. Če imaš ljubico imaš lahko resne probleme z zdravjem."
Psiholog: "Najbolje je, če nimaš niti ene niti druge in nikoli ne zapadeš v stresno situacijo."
Matematik: "Kje pa, najbolje je imeti obe. Žena misli, da si z ljubico, ljubica misli, da si z ženo, ti pa lahko medtem rešuješ matematične probleme..."
- "Po tem, ko je moja žena umrla, celih 10 let nisem mogel niti pogledati nobene druge ženske. Toda zdaj, ko sem končno prišel iz zapora, ugotavljam, da se je splačalo..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem ugotovil, da je boljše biti dober v postelji kot pa v življenju.
Dober v postelji je#e. Dober v življenju pa naje#e...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani