Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Pa saj sem mu dal tudi razervnega? Ali moram ?e doma poiskat.

Pa ne biti tak grobi :vskalo: ,

moj mali me vsake toliko vpra?a "ati kje ima? zdaj ono belo mazdo"

o?i, kam je ?u pa avto brez strehe... :blush:

otroc so tud ?e oku?eni :hudicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Odvisno od vzgoje otrok. Moji ne prenesejo teh "vesoljskih" risank in tudi aktualni junaki jih ne zanimajo, no mogo?e edino winx in pa hello kitty. Lego kocke pa imajo bodisi navadne ali tak?ne, da sestavi? lahko kak helikopter ali avijon.Najbolj agresivne risanke, ki jih gledaj(m)o so kak?ne tom in jerry ali pa zajec dolgouhec. :D

O mi tudi, k sre?i imam samo DVBt ostalo s PCja. pink panther, T/J, smrkci. Vsak dan pa sli?im ko pride iz ?ole , a mam loh gameboya, a ve?? kaj ma ta....Samo sta dost razumevajo?a pri vsem - najhuje pa je ko je na? zadnji? v dru?bi razlagal da se mi ne streljamo in ne igramo s takimi igra?ami, da ga dru?ba takoj postavi v kot..

Kok ma? pa stare ti - pa predvidevam da ma? punce, winx? Hello Kity, jest mam 2 fanta - to je ?ist drug svet se mi zdi :hudicek: ?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kam gre ?love?tvo. pi?tola ima povpre?no prisotnost na tv 2x/minuto, bodisi komedija, film, risanka, nanizanka, reklama....

Da ne govorim o igra?ah, normalnih igra? ni, logo sajdermena, vesoljcev, bojevnikov vidi? povsod, ?e na copatah.... ?olsko torbo smo jedva zbarantali, da je 'vsaj' beyblade napis brez dodatnih bojevni?kih grafik in podobno.

Legice sem dolgo iskal da sem na?el navadne kocke, in ne komplete star wars, aliens....

In pol se ?udmo ko nekdo po?isti celo ?olo :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

VRHUNAC PIJANSTVA KAD DOVEDES SVALERKU KUCI I KAZES ZENI ''PSSTT PRAVI SE DA SI MI SESTRA'' ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je ta drug Klop?i? delu :P

aja zamenju.....no pol mu je pa navor zvil kite...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Mene pa Win7 print spooler je**, sesuje se takoj ob startu/restartu in ne morem ne printat ne v pdf dajat.... :angry2:

Moram posiljat na drug PC in s tam na isti enak mrezni printer...

A je kdo to izkusil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

in pol murinjo nisem videl tega

temu kretenu je treba dati do?ivljensko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Samo kako je pa Pepe pri prvem in Carvalho pri drugem zaspal....

http://www.youtube.com/watch?v=ELXVwrIhUYY

Hvala a ne....

Barcelona bo vedno zadevala gol ali 2, tako igro ima, in bunker brez napada pa? ne more zmagat.

Ni pa ?e konec, Real mora dati vsaj 2 gola sedaj v Barceloni....da vidimo to odprto igro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja kaj si pa delu?

Cobre me?e.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kok smo pa zapravili prilo?nosti tja do 40. minute......

P.S. Pol sem zaspal... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jest sem pa celo doma, drug teden me ni, sem pa ?iv?en ker antena en dan ?teka, drug dan ne!

Aja branil bo Pinto (kot pogosto v pokalu)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dim vsaj nekako mogo?e vidi? zavoha?, monoksid je pa jeba...pride pa te ubije, ne ?uti?,voha? ni?.

senzor zazna tud to (za avtodome zaznava pline, ker lopovi ?ez ?pranjo vpihajo uspavalni plin, in pokradejo vse...)ho?em re?t, no tud ?e spi? nima? ve? mo?i da se zbudi? po moje v dimu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

Jaz pa ?e vedno ne morem verjet, da imajo vsaj 1x dnevno obvestila o gajsterfarerjih v Avstriji (o3 radio poslu?am). Noro!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nafta je ?la gor, treba na drva kurt :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.zurnal24.si/v-aprtmaju-nasli-tr...e-clanek-146051

A ne morjo lastniki v teh ko?ah namontirat senzorje da nebi pri?lo do tega....potem tako umrejo mladi ljudje zarad tak?nih bedarij, ki so usodne :angry2::(

Ma ja, v bauhausu sem kupil za v prikolico enega, ki stane 6?, bom ?el ?e po enega za bajto, tuli ko prasica, je bla cela panika v kempu, ko je na?a dala kruh z papirnato nalepko v mikrowele, zadimilo in tulilo da so pti?i zbe?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

Kadar grem na dunaj to sveti....ni sploh senzorja ?e mene vpra?a?. Ironija pa je da te preletavajo direkt avioni...ha ha ha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A je tole dvoje kej povezano... si se spet vozil zgoraj brez, fasal prehlad, zdej je pa avto kriv in mora od hi?e. :ne vem:

?e vedno sli?im sam sebe :vskalo::vskalo:

lahko pa re?em - kaj si rekla?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo je loto vpla?al? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jures ... a tole ma? na kk?ni android zadevci ??

seveda - sam da je robotek, na marketu ma? car logo, na drugi strani mam pa S (uzuki) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slikano zjutri ob 5:55 - same petice (skor tko kot v ?oli v?asih - :D - itak da res!)

Ja tista 2ka v redovalnici ti je dala zagon (al pa fotr :hudicek: )

:bravo:

post-2637-1326699342_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

To je potem 140 na 100 ali 80, ker veliko jih je na 80 v Avstriji. Ta ni tako nedol?na, kot pravi Boss- ? zagotovljeni, ostalo loterija.

Je pa tako - ?e je slu?ben avto se mogo?e da ?e slovensko zakonodajo o izdajanju podatkov uporabiti v AUT, v SLO ni? ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj bi dal jaz da se mi to zdaj zgodi, da se spucam....kokain fantje? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sumamed NE prime :vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.