Odvisno od vzgoje otrok. Moji ne prenesejo teh "vesoljskih" risank in tudi aktualni junaki jih ne zanimajo, no mogo?e edino winx in pa hello kitty. Lego kocke pa imajo bodisi navadne ali tak?ne, da sestavi? lahko kak helikopter ali avijon.Najbolj agresivne risanke, ki jih gledaj(m)o so kak?ne tom in jerry ali pa zajec dolgouhec.
O mi tudi, k sre?i imam samo DVBt ostalo s PCja. pink panther, T/J, smrkci. Vsak dan pa sli?im ko pride iz ?ole , a mam loh gameboya, a ve?? kaj ma ta....Samo sta dost razumevajo?a pri vsem - najhuje pa je ko je na? zadnji? v dru?bi razlagal da se mi ne streljamo in ne igramo s takimi igra?ami, da ga dru?ba takoj postavi v kot..
Kok ma? pa stare ti - pa predvidevam da ma? punce, winx? Hello Kity, jest mam 2 fanta - to je ?ist drug svet se mi zdi ?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kam gre ?love?tvo. pi?tola ima povpre?no prisotnost na tv 2x/minuto, bodisi komedija, film, risanka, nanizanka, reklama....
Da ne govorim o igra?ah, normalnih igra? ni, logo sajdermena, vesoljcev, bojevnikov vidi? povsod, ?e na copatah.... ?olsko torbo smo jedva zbarantali, da je 'vsaj' beyblade napis brez dodatnih bojevni?kih grafik in podobno.
Legice sem dolgo iskal da sem na?el navadne kocke, in ne komplete star wars, aliens....
In pol se ?udmo ko nekdo po?isti celo ?olo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dim vsaj nekako mogo?e vidi? zavoha?, monoksid je pa jeba...pride pa te ubije, ne ?uti?,voha? ni?.
senzor zazna tud to (za avtodome zaznava pline, ker lopovi ?ez ?pranjo vpihajo uspavalni plin, in pokradejo vse...)ho?em re?t, no tud ?e spi? nima? ve? mo?i da se zbudi? po moje v dimu
A ne morjo lastniki v teh ko?ah namontirat senzorje da nebi pri?lo do tega....potem tako umrejo mladi ljudje zarad tak?nih bedarij, ki so usodne
Ma ja, v bauhausu sem kupil za v prikolico enega, ki stane 6?, bom ?el ?e po enega za bajto, tuli ko prasica, je bla cela panika v kempu, ko je na?a dala kruh z papirnato nalepko v mikrowele, zadimilo in tulilo da so pti?i zbe?al.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
otroc so tud ?e oku?eni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani