Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 3 urami je TiEn napisal:

Ne samo da sem dobil megana za nadomestni avtomobil pa še ročni menjalnik ima...dizaster uglavnem

A si dal končno štrihat tisto izpred pol leta nazaj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 1 minuto je TiEn napisal:

Jaz imam Dark Rock 4 :D S tem malčkom ne bo problema in tudi hladil bo dovolj.

Tudi jaz imam Dark Rock 4, sem se odločal med navadnim in pro pa je na koncu bolj smiselno vzet navadnega ker je tišji in manjši, na testih je pa tko pol stopinje razlike :D Original hladilnik ki pride z 5600X pa nisem še sploh dal iz škatle, tako da če kdo nujno nuca, šenkam :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 17 minutami je MazdaBoy napisal:

Tole je pa moralo že vzeti neki cajta za sestavit, al ne? 😄

Iskreno? Sem že pozabil :lol::dudek: Imaš pa dejansko notr motor kjer se vidjo batki tako da je res dobr set

pred 17 minutami je g.Wankel napisal:

Moj je pospravljen na omari, imam M-Audio Keystation61 :D Setupa pa ne kažem, ker nism zadovoljen s kabli :D

Dej dej, bomo dal nasvet kako kable popravt :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 14 urami je TiEn napisal:

Mašine za 5k eur pa noben si ne upa poslikat seetup-a :(

dne 12. 1. 2023 ob 9:26 je NevLado napisal:

null

image.png

Sem še en kabl iz napajalca potegnu na grafo, da ma zdj ločen 2x 8pin...

Kuri pa tam 300W med WZ2 :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ne, WoT mi lepo laufa na resoluciji 2560x1440 (WQHD al kako se temu reče) in to v ultra detajlih. 100FPS imam lockan, ker ne vidim smisla, da občasno rukne na 150FPS al višje. Tudi, ko je najbolj zahtevno dogajanje pa praktično pod 70FPS ne pade. Drži pa da WoT ni med bolj zahtevnimi zadevami in tako sem s to grafo zaenkrat še čist zadovoljen sploh, ker mi laufa na 7 let stari mašini z i5 procom 3. generacije. 😄

Najlažje si boš zapomnil če:

HD = 720p

FHD = 1080p

QHD = 1440p (Q as quad as 4x HD as 4x 720p)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 12 urami je Scr3am napisal:

Tudi jaz danes kupil rtx 3070 ti :). Prej sem imel pa gtx 1070. Boss na 1070 ti delajo vse trenutne špile s 60+ fps brez problema :)

IMG_20230111_210758.jpg

Obvezno sliko montaže :D 

Aja pa še to, poglej če imaš "support" za resizable bar in ga vklopi - https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-30-series-resizable-bar-support/

pred 1 minuto je Scr3am napisal:

Kpa imaš za en cpu?

CPU je 5600X, tako da sem full team red :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 27 minutami je Boss napisal:

Se mi kr mal smiliš, da boš moral vstrajati s tako zastarelo grafo :hudicek:.

Hehe, seveda je šala, ker kaj naj pol rečem sam, k sem še vedno na 1070 TI? 😂🤣 Ampak World of Tanks mi pa še vedno lepo špila na vseh detajlih s 100FPS.

Jaz te zastopim, vidim da je bila moaj 2060 na istem nivoju kot tvoja 1070 TI. Ampak ko sem naroču ultrawide zadeva preprosto klecne :D 

Nauk zgodbe: ne menjat monitorja dokler res ne rabiš :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 9 urami je TBA napisal:

Pregrevajo se samo če so klasično vgrajene, če jo daš pokonc z riser kablom je ok . baje je napaka v vapor chamberju. 

image.png

Daš jurja in pol morš celo kišto premontirat, da jo postavš stoječe? Lej ne :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 51 minutami je TiEn napisal:

Upam da ne referenčne.

Pred eno uro je NevLado napisal:

Upsss..naroču 7900 XT :dudek:

Sem, referenčno od Sapphire - ker je minimalna razlika z OC od Powercolor ali XFX. 2 fps več za 200 eur več? Cmmon.... Nitro+ od Sapphire ima pa bolano ceno.

Zakaj sem vzel referenčno? Tista serija, ki se je pregrevala, so bile XTX in NE XT. Tako da sem prav vesel in komaj čakam, prvič v lajfu sem kupil Radeonko, tako da sem sedaj full team red :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 minutami je Slivka napisal:

A imaš ti v sorodstvu, pa to moraš tako pisat?

Fides je napovedal stavko, ker zahtevajo višje plače. A vsi vidimo, da je težava v pomanjkanju kadra. Torej se težava rešuje tako, da se bo dalo še več denarja tja, kjer ga je že dovolj. In večja količina denarja bo kar sama od sebe rešila težave. Kako? 

Poleg tega bolnice zapirajo oddelke in krčijo program - pa ne zaradi pomanjkanja doktorjev ampak zaradi pomanjkanja (predvsem srednjih) medicinskih sester. Samo v naši bolnici manjka 10 doktorjev in 60 medicinskih sester za normalno delovanje. Torej višje plače so potrebne, ampak za en drug kader, ki ga manjka...

Ja ampak mogoče boš pa koga ekstra prepričal s tem, ko boš dvignil plačo, da gre kot najstnik delat neki v to smer.

Men se medicinske sestre ki cele dneve drek brišejo smilijo za tistih 900 eur.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Jaz sem mislil, da je to od konjske kreme, da sem si po očeh ponesreči dotikal, pa potem nisem klical zdravnika ker je minilo po dveh dneh. 

Potem pa ogromno ljudi okrog mene reče da ima iste probleme :D

Me zanima kaj je to :)

Glede na to, da so vnetja kar znana za ta nova cepiva, zna bit povezano kej s tem...bolj je vprašanje katera stvar to spodbudi...ker to smo imeli tudi pred cepljenji :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 9 minutami je g.Wankel napisal:

A je kdo dec/jan fasal rdeče/vnete oči? :D

jaz sem imel, pa sem potem okrog poizvedoval in jih je imelo kar nekaj podobno...

Uhm ja jst 27 decembra, še zdej imam mal na veki rdeče??

Mi je dala dohtarica maxitrol, pa ti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.