Jaz imam Dark Rock 4 S tem malčkom ne bo problema in tudi hladil bo dovolj.
Tudi jaz imam Dark Rock 4, sem se odločal med navadnim in pro pa je na koncu bolj smiselno vzet navadnega ker je tišji in manjši, na testih je pa tko pol stopinje razlike Original hladilnik ki pride z 5600X pa nisem še sploh dal iz škatle, tako da če kdo nujno nuca, šenkam
Ne, WoT mi lepo laufa na resoluciji 2560x1440 (WQHD al kako se temu reče) in to v ultra detajlih. 100FPS imam lockan, ker ne vidim smisla, da občasno rukne na 150FPS al višje. Tudi, ko je najbolj zahtevno dogajanje pa praktično pod 70FPS ne pade. Drži pa da WoT ni med bolj zahtevnimi zadevami in tako sem s to grafo zaenkrat še čist zadovoljen sploh, ker mi laufa na 7 let stari mašini z i5 procom 3. generacije. 😄
Se mi kr mal smiliš, da boš moral vstrajati s tako zastarelo grafo .
Hehe, seveda je šala, ker kaj naj pol rečem sam, k sem še vedno na 1070 TI? 😂🤣 Ampak World of Tanks mi pa še vedno lepo špila na vseh detajlih s 100FPS.
Jaz te zastopim, vidim da je bila moaj 2060 na istem nivoju kot tvoja 1070 TI. Ampak ko sem naroču ultrawide zadeva preprosto klecne
Nauk zgodbe: ne menjat monitorja dokler res ne rabiš
Sem, referenčno od Sapphire - ker je minimalna razlika z OC od Powercolor ali XFX. 2 fps več za 200 eur več? Cmmon....Nitro+ od Sapphire ima pa bolano ceno.
Zakaj sem vzel referenčno? Tista serija, ki se je pregrevala, so bile XTX in NE XT. Tako da sem prav vesel in komaj čakam, prvič v lajfu sem kupil Radeonko, tako da sem sedaj full team red
Fides je napovedal stavko, ker zahtevajo višje plače. A vsi vidimo, da je težava v pomanjkanju kadra. Torej se težava rešuje tako, da se bo dalo še več denarja tja, kjer ga je že dovolj. In večja količina denarja bo kar sama od sebe rešila težave. Kako?
Poleg tega bolnice zapirajo oddelke in krčijo program - pa ne zaradi pomanjkanja doktorjev ampak zaradi pomanjkanja (predvsem srednjih) medicinskih sester. Samo v naši bolnici manjka 10 doktorjev in 60 medicinskih sester za normalno delovanje. Torej višje plače so potrebne, ampak za en drug kader, ki ga manjka...
Ja ampak mogoče boš pa koga ekstra prepričal s tem, ko boš dvignil plačo, da gre kot najstnik delat neki v to smer.
Men se medicinske sestre ki cele dneve drek brišejo smilijo za tistih 900 eur.
Jaz sem mislil, da je to od konjske kreme, da sem si po očeh ponesreči dotikal, pa potem nisem klical zdravnika ker je minilo po dveh dneh.
Potem pa ogromno ljudi okrog mene reče da ima iste probleme
Me zanima kaj je to
Glede na to, da so vnetja kar znana za ta nova cepiva, zna bit povezano kej s tem...bolj je vprašanje katera stvar to spodbudi...ker to smo imeli tudi pred cepljenji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A si dal končno štrihat tisto izpred pol leta nazaj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani