Stari prikolca al pa en ?otor, al pa kr avtodom pa si zmagal.
pa da me pobere na cesti...
Ej ravno to sem se z na?o pogovarjal sedaj na morju - sediva pred prikolico obema hudo od nedela, pa prijavim, ej tukaj je camp odprt celo leto, pav?al okoli 2.000? za celo leto....ne manjka ti ni?, ma? za spat, za jest, morje pred nosom...nobenih stro?kov, vrtca ne rabi?....
Doma da? pa samo 1jurja za kredit na mesec + ostalo....
:ne vem:
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
American Express 2.200?.....jebomast, avioni, hoteli...vse slu?beno, nazaj pa dobim + 30 dni.... ?ez dober teden pa spet na pot. sploh ne morem na zeleno vejo zaradi financiranja v naprej.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Problem je tudi, da kdorkoli izmed teh treh bi ustanovil stranko in posku?al priti na vrh bi imel v stranki takoj kar nekaj starih podrepnikov, ker bi opazili ?anso, da SPET pridejo v koalicijo.
+ lobi velikih bo takoj na tvoji glavi te onesposobljal....
Lejga Labi no... naredili bodo tak dirklanik, pa ne zato, da bo ?umi bolj?i od Rosberga ampak, da bodo posku?ali biti bolj?i od vseh.
Ravno danes je Schumi izjavil da je dirkalnik nekonstanten in je zelo zaskrbljen - povpre?ni ?as je 1s za konkurenco...1 hiter krog ni vse, ker hitro upade zaradi gum....
pa smo spet tam
Spremljal sem nesre?e in zadnje nesre?e so imele kar nekaj A4 in podobnih tr?ih vozil vpletenih, niti praske......(potniki), spomni se na ?tajerskem 2x, grosuplje 1x...
Jaz ?e vedno menim, da je nekaj na tem, kletka mora biti trdna, takoj ko vidi? francoza pa vidi? totalno zvito karoserijo, ne samo zme?kano.....
head to head - poglejte si ?as airbagov in pozicijo lutk na koncu.....v pezoju ima volan skoraj v glavi, vrat po?en, v fiesti sedita se kolikor toliko normalno
pezoju se airbag sprozi ko je hauba ze cisto zvita - in najbolj vazno pugijo totalno zvije A stebri?ek, fiesta brez spremembe, pa pravi stric da se je fiesta zarila pod pugija.
In to pri 65 na uro!
O fak. Me pa res zanima kaj botruje temu, da na lepetm 22 letnica zavija na drugi pas. Tole je meni ena bolj smotanih situacij ker ne more? storiti veliko.
Naj mi ?e en re?e da so mehki francozi varni....mogo?e ker so naravnani za teste euroncap okoli 60 na uro da dobijo 5 zvezdic, ko pa gre zares je pa konec....kako lahko oba prednja zica v pugijo zamakne - odlomi???? s tem ti tudi airbag ne pomaga - mogo?e ?e niso bile zadaj pripete....
Garant SMSi za volanom....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vredna ena letna guma na ravni Slovenije, saj Slovenija....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani