Skoči na vsebino
  dne 25. 8. 2021 ob 10:43 je Jest napisal:

Ampak... ce realno pogledas, so informacije lahko tudi koristne... ker niso cenzurirane... kregarije pa so po mojem mnenju zgolj zaradi Alexovih "izpadov", provokacij in zaljivega nacina pisanja ... Saj ne recem, da so tudi nekateri drugi potem ubrali njegovo "taktiko"... ampak po mojem mnenju je on tisti, ki se ne zna "brzdat" ... Meni je drugace cisto vseeno... po drugi strani se mi pa ne zdi prav, da se je treba zaradi enega osebka prilagajati in ukrepati ... 

To, da je tema zaklenjena se ne pomeni, da so vsebine cenzurirane... saj so se vedno vidne vsem ... edino ne da se odgovarjati v tisti... a se bojim, da bo pac po drugih temah se to nadaljevalo. :( Poskusov umiritve je ze nekaj bilo. Nekdo je bil celo tako uzaljen, da se je ze poslovil... ampak ne za dolgo... Tudi odnos se ni popravil ... 

Razširi  

Potem pa naj moderator ukrepa proti eni osebi (na primer ga opozori in začasno zablokira njegov IP ..), namesto, da se zaradi njega kolektivno kaznuje vse?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 25. 8. 2021 ob 8:11 je pob napisal:

Zakaj se je sploh zaklenila?

Tako kot je Boss rekel, cenzura tudi tukaj.
Najboljše je, da zamižimo in si pokrijemo ušesa in se pretvarjamo, da to ni del realnega sveta...

Dejstvo je, da je tema potrebna, da se lahko človek o tem pogovarja, pogovarja, pogovarja. Ne prca in krega.
Potrebno je deliti informacije, ki jih zasledimo in tako ostati v stiku z realnostjo. Zadnje, kar si želimo, je to, da vsak ostane sam s sabo v tej zmešnjavi. Tako cepljen kot necepljen, ni važno.

Vse objave cepilcev, ki imajo point, jemljem resno, tako kot tudi kontra objave. Nikoli ni vse črno in belo, važno je, da si vsak sam naredi sliko pri sebi in samo z vsemi vrstami objav si to lahko naredimo, ne pa samo z enostranskimi.

Javite, če se zadeva odklene, da pridem malo pokukat. Lp

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Razširi  

Nisem glasoval. Vendar po mojem mnenju je bila ta tema glede informacij za in proti cepljenju nekoristna, lahko celo škodljiva. Delila je člane na cepilce in necepilce, na leve in desne, na naše in vaše. Bilo je kar nekaj neprijetnih dialogov, žaljenja, kreganja, .... pod nivojem. 😞

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano (urejeno)

Meni je nasproti po prehitevalnem avto pripeljal že 2 x, obakrat pred okoli 20-timi leti. Prvič v nepreglednem levem ovinku iz predora Malence proti Rudniku, drugič na ravni obvoznici pri Petrolu Barje v smeri iz Viča. Obakrat je bilo na srečo dosti prostora za hiter umik.

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preverjanje servisne zgodovine
Napisano
  dne 3. 8. 2021 ob 14:30 je Alex napisal:

Zakaj toliko? Mislim, da z lahkoto prideš skozi z pol te cene... Samo izogibaj se v velikem loku uradnem servisu. 😉

Razširi  

Tale izjava pa je izrečena bolj z lahkoto kot dosežena "pol cene" .😁

Imam občutek, da je cena pri nekaterih daleč na prvem mestu, šele potem kakovost storitve. Imam tudi občutek, da ti isti "kvazi strokovnjaki" na koncu plačajo celo več, ker mnogo stvari menjajo na pamet, prezgodaj, po nepotrebnem. 🙃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.