Moj sin študira "na daljavo" in to zelo uspešno. Pravi, da mu manjka edino kak pir s kolegi na terasi. Od ponedeljka bo lahko tudi to izkusil. Popolno. 😉
To da so po ocenah uspešni, sploh če se "znajdejo", je znano. Kaj pa študira?
Me zanima @Alex, kako se boš počutil na operacijski mizi bodočega zdravnika, ki je pol faksa naredil na daljavo ... 🤔 Zadnjič sem govoril z zdravnco in mi je razlagala, kako se trenutno učijo anatomijo, ... sem postal kar zaskrbljen ...
Zato pa pošteni ljudje, celo življenje delajo za take "glumce". Žal. Moj sodelavec je že kar lepo zaslužil na račun kriptovalut pa niti pod razno nima bajne plače. Je pa pač nekaj let nazaj reskiral in vložil 4.000 € in bum. Je pa res, da je to bolj kot ne "igra na sreco" in pa konstantno spremljanje trga in pa cen. Trenutno mu še malo manjka potem pa cash out je reku in nakup hiše.
Ja, za "uspeh" je potrebna drznost, sreča in v tem primeru tudi neumnost🤪
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To da so po ocenah uspešni, sploh če se "znajdejo", je znano. Kaj pa študira?
Me zanima @Alex, kako se boš počutil na operacijski mizi bodočega zdravnika, ki je pol faksa naredil na daljavo ... 🤔 Zadnjič sem govoril z zdravnco in mi je razlagala, kako se trenutno učijo anatomijo, ... sem postal kar zaskrbljen ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani