Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Moj sin študira "na daljavo" in to zelo uspešno. Pravi, da mu manjka edino kak pir s kolegi  na terasi. Od ponedeljka bo lahko tudi to izkusil. Popolno. 😉

To da so po ocenah uspešni, sploh če se "znajdejo", je znano.  Kaj pa študira?

Me zanima @Alex, kako se boš počutil na operacijski mizi bodočega zdravnika, ki je pol faksa naredil na daljavo ... 🤔 Zadnjič sem govoril z zdravnco in mi je razlagala, kako se trenutno učijo anatomijo, ... sem postal kar zaskrbljen ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je Scr3am napisal:

Zato pa pošteni ljudje, celo življenje delajo za take "glumce". Žal. Moj sodelavec je že kar lepo zaslužil na račun kriptovalut pa niti pod razno nima bajne plače. Je pa pač nekaj let nazaj reskiral in vložil 4.000 € in bum. Je pa res, da je to bolj kot ne "igra na sreco" in pa konstantno spremljanje trga in pa cen. Trenutno mu še malo manjka potem pa cash out je reku in nakup hiše.

Ja, za "uspeh" je potrebna drznost, sreča in v tem primeru tudi neumnost 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je NevLado napisal:

No jaz sem se šele danes zvečer spomnil, da bi lahko zadnjič, ko sem bil na servisu, slikal, ko mi je kar sam g. Majes eno iz automata počastu. :D 

Kolk je koštala? 50 €? 😁

Moj tast jim je ob obisku vedno kaj prinesel za žejo, vsaj kakšen six-pack. Fantje so se potem menda še bolj potrudili.  😊

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 29 minutami je Alex napisal:

Je najbolj zaželena barva pti mazdi, baje. 

Drugo bom danes spil iz posebne skodelice, ki bo Alexu prav gotovo všeč😁

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 48 minutami je Alex napisal:

Jap... to si prav povedal. Všeč je ženskam.In posledično pogledajo, le kdo vozi take frajerske avte. 🧐

... sem že popravil v "strupena ženska barva" 😁 In ta barva se še spreminja glede na svetlobo! :ouje:

Problem nastane, ko se kakšen del avta naknadno poštriha in se to takoj opazi ?zmeden?

image.thumb.png.21999c387f595fb9976d9cbfa96f7d79.png

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.