Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano

Zlil sm ga proč in si nalil 2dc ledene vode

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Učasih je bilo shit da večjega ni. Mogoče zato,..sem pa slišal da so se poboljšal.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo je bolj tečen na tem forumu?
Napisano

Al pa polko pred petrolom ob zvišanju cen,..mogoče še filipe pride pa nutrije pripelje, da se malo zasukamo z boki med njimi,..maš prav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)

Mene pa motijo targe KR KP KK LJ SG PO CE GO,..itd,..samo GO(tazelene) so fajn 🤪

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Evo pršu iz Kopra nazaj v enem kosu,..tud Kitajc je ratu drag, ampak še vedno zelo fin

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Pol pravite naj ne grem danes v kitajca v Koper ? 😕

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Zdej sm spil eno AS Coffee iz avtomata,..bolš če ne bi 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Pivo sem dobil, je pa smotano pihalo.

Vipava-Col- Otlica-Predmeja-Ajdovščina-Vipava

MAPS.SUUNTO.COM

45.7 km, 2:39'07, 17.2 km/h, 2022 kcal, 149 bpm

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tudi ko je hrib samo vrtiš in vrtiš :D samo v drugi prestavi,.. glih danes se odpravljam na Col, Otlico, Predmejo pa na Ajdovščino dol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.