Jah...no fajn, da me je zbudu ob 3:00 mater mu
Ja ne se čudit Bine jaz prvo spijem ob 5. zjutraj tadrugo pa ob 8smih
A lahko kdo temu pacienti kodo verificira? Da ne bo meni težil,.. sploh nevem kje bi imel 2way verificaation, da se kdo hoče upisat notr. Na mail kjer mam use povezano pa nisem dobil nič o kakem nezaželjenem loginu. Mogoče je sebi štimal, pa se zatipkal in mojo telefonsko dal notr 😆
Popravljeno od TiEn
Ja že 2 za mano
To so pa čudne gume ? Srebrne pa špičaste ? A to je za led ?
"Tapravi" se lotijo z pivo že zjutraj 🤪
Popravljeno od TiEn
Marquez dobil kazen dveh dolgih krogov na naslednji dirki, ki pa jih ne bo odslužil saj gre na operacijo roke.
Mene bol moti to da RTV "nič ne prenaša",..mi pa ga vseeno plačujemo
Popravljeno od TiEn
Jst bom polek žogobrca še NBA tekmo prižgal.
RazširiHvatou krivino, ker po ravnem negre
![]()
Ampak mi je zanimiv, ker je čist smiselno da je treba desno uvit - lahko da mu je zavora zablokirala?
Edino kjer nemu blokira je pamet, vozi več kot dovoljuje motor in že nekaj sezon klesti druge dirkače,.. kazni pa itak ne bo dobil ker je Španec
Idiot od Marqeza.
Tako ja na dalinca si ga pripelem pred vhodna vrata pa naložim pol svojo debelo rit notr.
RazširiKot pri službi, čas za menjavo🤣😂🤭😉
Še vsaj 100k
Bolj kot berem kaj sem napisal bolj mislim, da sem 3 pive spil in ne kave
Jaz sem 3 spilpa razmišljamy,da bi eno kratko še
Ja sam je tud 3 mesta pridobil ker so ostali delali napake. Bomo vidli jutri, štarta spet prvi.
Drgac ta akanal naj se jebe, da morjo v teh 12kratkih krogih reklame šopat. Skoda ker je drago za kupit prenos.
Kolk so tej ducatiji hitri na ravnini
Bomba tale sprint dirka 😲
Napisano
Učeri naredu eno na hitro po delu.
Danes ponovimo. Sem pa zadnjič šel tečt ene 4.5km , da vidim kako je zgležnjem sam sem ga čutil potem tako s tekom še malo počakam.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani