Jao tele slovenske stacune....fakin tepihe koncno najdem (gumijaste) NA ZALOGI - dobava jutri ali osebni dvig.
11.12 narocim z osebnim dvigom
12.12 nic
13.12 pisem zjutraj mail ker grem ravno mimo Logatca popoldne (kjer je prevzem) s kopijo narocila in vprasanjem ali lahko dvignem zadevo
Dobim popoldne mail z odgovorom, da so izdelki v trgovini z oznako na zalogi dobavni rok 1 dan in da po narocilu pripravijo robo in obvestijo za prevzem
Wtf si mislim...
In odgovorim se enkrat da sem jaz to ze narocil, da je narocilo v kopiji in da me zanima prevzem
Odgovor
Da bodo narocilo pripravili in me obvestijo
Danes 14.12 tisina....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sava je preko bregov...desni breg ze poplavlja kleti medtem ko smo na levemu brez skrbi ceprav je bajta 100m od reke. Smo 40m visje....na sliki je nas breg ki je poplavljen a nas ta 40m nasip varuje, vse fasejo na desnem...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Politiki spretno izkoriscajo naivnost. Sarec je ze dokazal da je zgolj in samo politik. Predsedniske volitve ni izgubil sej je sel narediti ime (reklamo) za premierja....torej je zmagal.
Dokazuje pa da munje politika vsec, kot zupan je videl da se da tako ziveti in mu je odprlo vrata naprej.
Arnold Scwazzeneger zgodba....po tej gre sedaj se The Rock...ime ime ime ime
Je blo tako hitro da niti kontakta pa sipe nisem imel casa odpreti...itak pa se takoj vidi da bi se kakega sredinca povrh dobil. Ce je folku vseeno jim je pac vseeno
Sedim se v avtu pred intersparom vic zaradi telekonference. Parkira poleg zenska s hondo civic...odpre vrata bum...se base ven bum....zapre nekaj pozabi....bum...
Jaz pa notri....
Pa se kaznivo je postavljanje teh gajbic, ce je na javni povrsini .... Samo zal je problem, ker ni nikogar, ki bi to sankcioniral ... Ce pa bi ze prisel kdo "kasirat", pa tista gajbica ne bi bila od nikogar ...
Zakaj nebi mogu ? Moj sodelovec je ze marsikej kupil s telimi konji (go pro kamero-500e, potapljasko opremo itd). Izplacu si je tudi ze 3.000e pa je placal 0.90? provizije... Na alibabi lahko izberes kot placilno sredstvo, namesto paypala recimo.
Ker razmi?ljajo o tem da bodo blokirali bitcoin kot pla?ilno sredstvo. Namre? bankam kr?i osnovno pravilo proti kurupcijskih na?el, saj gre za virtualno zadevo, ki jo ne morejo varovati. Potem je tu ?e drug velik problem - sledenja. Vse transakcije se v boju proti kurupciji in kriminalu morajo slediti. Bitcoin tega ne omogo?a
samo en primer iz anglije, pa tega je zdaj neverjetno veliko
Saj vecina teh, ki so recimo na raznih lestvicah najpremoznejsih ali najbogatejsih... nimajo toliko denarja... ampak je to "kao" prepracunano premozenje v taksni ali drugacni obliki ...
ja sami pa v osebnih ste?ajih (ala agrokor, Tu?...) Mirko je stalno na lestvici, posluje z velikimi izgubami, a on ima premo?enje.............(verjetnu na Cipru)
ha ha kako se to dobro sli?i - 100MIO premo?enja....?lovek nima toliko premo?enja ima le kovance, ki so toliko vredni.....big difference ali ima? ti denar ali premo?enje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bel X5 in crn A3 sra ravnokar zaprla AC pri Vrhniki smer LJ.
One can only assume....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani