Pa dejte no, valda si @tommzy ne zmišljuje vsega, dobil je slab avto in to je to. Pač če vsem ostalim CX-30 delajo kot morajo še ne pomeni, da se ne da nardit slabega primerka. Tudi dino motorji niso nesmrtni, ne me spraševat kako vem
Kar se tiče klime ja, vse novodobne Mazde hladijo manj, baje da imajo kao bolj ekološko varianto plina, ki očitno ne hladi tolk al ka js vem. In večina, ki prihajaja na mazdo opaža isto. Js na svoji mam zmeraj na auto s temperaturo 20.5, le občasno, ko pridem v vroč avto dam manj, da dlje časa piha na polno in ko se shladi nazaj na 20.5 in konec.
Barva, je lepa in krhka, obojega pač ne gre met, vsaj ne pri mazdi
Js počasi sumim da nas @Slivka sam trola, bremze prve do 300k km, gume znucane po 12k km kot da dirka vsak kilometer, poraba 5 litrov kot da se skos v dolino voz, nekaj mi ne štima
Šalo na stran, optiko boš moral preverit druge ne bo.
Nimaš kaj, dobil si premium probleme. Sočustvujem, po mojem bo treba ubrat @ignacij -ev predlog. Ali pa enostavno prodat in kupit drugo rabljeno, ki teh problemov ne bo imela.
teh 75 km/h pomeni sam to, da je @Slivka res doma bogu za hrbtom in ni nobenga naselja nikjer, drugače pozabi teh 73 ... ali pa če se kdo ne vozi po omejitvah a ne ne, to pa zih ne bo
Lahko podelim svojo pozitivno izkušnjo potovanja z vlakom do Prage. Sicer ne iz Slo, ampak iz bližnjega Graza. Moderen vlak, dobili smo 4 sedeže z mizo vmes. WiFi, USB priključki, vagon restavracija, kjer strežejo tudi več vrst češkega piva. Med Dunajem in vstopom v Nemčijo so happy hour cene, tako da smo dobili veliko pivo za ca. 2€ in jedli zelo ugodno. Cena karte za 4-člansko družino le malenkost dražja od stroška poti z avtom. Drugače je to linija Graz-Berlin, vozijo pa tako češki kot avstrijski vlaki, večkrat na dan.
Jap ta relacija je dobro pokrita že več kot 10 let, ko sem hodil v Prago še brez avta, sem izbral točno to pot. Se vsedeš v Grazu in za 8ur dvigneš in izstopiš na hlavnim nadraži
Kaj pa če bi se raje pri teh zožitvah vsi vozli po omejitvi? e to pa ne ...
Na resnični štajerski AC med Dramljam in Sl. Konjicam, kjer se dela izvajajo že več kot leto dni, zgleda kot da je signalizacija za okras, raja se pač vozi na približno +- 40 km/h nema veze.
Js bom kr svojo teral še vsaj 5 let če bo le hotla
Kar se pa tiče CX-5 sem jo videl od zunaj in mi deluje večja kot stara, oblika mi pa sliči na bavarca vsaj zadaj. Se pa očitno prodaja glede na to, da si jo je stranka ogledovala pred prevzemom.
5. Ne vem za vas, ampak moj avto je vsakič najmanj 50% poln.
Tudi sam nameravam, sedaj končno začet vozit z Nissanom, da bom imel bolj zasedene kapacitete avtomobila. Tole je bila kaplja čez rob, ga grem registrirat jutri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Pa dejte no, valda si @tommzy ne zmišljuje vsega, dobil je slab avto in to je to. Pač če vsem ostalim CX-30 delajo kot morajo še ne pomeni, da se ne da nardit slabega primerka. Tudi dino motorji niso nesmrtni, ne me spraševat kako vem
Kar se tiče klime ja, vse novodobne Mazde hladijo manj, baje da imajo kao bolj ekološko varianto plina, ki očitno ne hladi tolk al ka js vem. In večina, ki prihajaja na mazdo opaža isto. Js na svoji mam zmeraj na auto s temperaturo 20.5, le občasno, ko pridem v vroč avto dam manj, da dlje časa piha na polno in ko se shladi nazaj na 20.5 in konec.
Popravljeno od 50kedaBarva, je lepa in krhka, obojega pač ne gre met, vsaj ne pri mazdi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani