@hermelin tako je, s keramiko se veliko lažje pere mislim, da jo mam zdej 5 leto (bi mogo pobrskat po svojih prispevkih), naslednje leto najbrž nanašava znova.
@sportman333 vem, da pri PHEV bencinski varianti rad crkuje HVCH grelec (električni grelc, k ga uporablja ko ne laufa motor) strošek je odivsen od pogajanj z volvom od 700€ dalje.
Js bi dal sprednji del obvezno v PPF, če bi še kupil nov avto. Ne vem pa komu najbrž bi prašal poligloba, k mi rihta keramiko.
Pa ne zej s temi varnosnimi razdaljami, ker ti lahk glih tak meče gor od nasproti vozečih vozil, pač kamenja je pri nas na cesti kolko hočeš zarad arhitekture cestišča (beri 20 cm šodrane bankine).
Ja je gužva ma je znosnejša vožnja v koloni, ker ni ozkih cest U bistvu je tako, da pogledaš kaj ti google da kot alternativo, in potem tega ne zbereš in vzameš tretjo alternativo, ker tisto taprvo vsi pograbijo xD
Čez Pletovarje maš pa kozje ceste in še več serpentin in del poti ki je ista kot tista čez Žičko. Je pa še tretja varjanta čez Ponikvo
@zeki če se še boš vozil kaj tu pri nas, potem ti svetujem, da raje izberi staro cesto Sl. Konjice - Celje. Tisto pri Dramljah je kr za živce parat, sploh v tem primeru kot ga navajaš. Tk da je bolje it dol na Celje Center pa proti Vojniku in nato proti Konjicam.
Ne vem kaj je zate fejst
Zame ker sem to doživel prvič, je preveč, ni pa tako, da bi bil avto neprepoznavne oblike. Od oka sem jih naštel ene 10-20, ko je biu še moker sem mislu da ni neč
Še nič spravlam se pa v nakup komplet bremz. Bom najvrjetneje probal EBC ker sem našel neko "športno" stran, ki mi komplet yellow stuff in diske proda za 560€. Če grem pa na autodoc za ATE me pride pa 350€ tk da še kolebam
Pa dejte no, valda si @tommzy ne zmišljuje vsega, dobil je slab avto in to je to. Pač če vsem ostalim CX-30 delajo kot morajo še ne pomeni, da se ne da nardit slabega primerka. Tudi dino motorji niso nesmrtni, ne me spraševat kako vem
Kar se tiče klime ja, vse novodobne Mazde hladijo manj, baje da imajo kao bolj ekološko varianto plina, ki očitno ne hladi tolk al ka js vem. In večina, ki prihajaja na mazdo opaža isto. Js na svoji mam zmeraj na auto s temperaturo 20.5, le občasno, ko pridem v vroč avto dam manj, da dlje časa piha na polno in ko se shladi nazaj na 20.5 in konec.
Barva, je lepa in krhka, obojega pač ne gre met, vsaj ne pri mazdi
Js počasi sumim da nas @Slivka sam trola, bremze prve do 300k km, gume znucane po 12k km kot da dirka vsak kilometer, poraba 5 litrov kot da se skos v dolino voz, nekaj mi ne štima
Šalo na stran, optiko boš moral preverit druge ne bo.
Nimaš kaj, dobil si premium probleme. Sočustvujem, po mojem bo treba ubrat @ignacij -ev predlog. Ali pa enostavno prodat in kupit drugo rabljeno, ki teh problemov ne bo imela.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Alex bo nasldnje leto kupil Mazdo6e ... #changemymind
Povezava za deljenje
Deli na druge strani