in sicer 300 evrov za vgradnjo sistema za pogon na uteko?injen naftni plin in ali stisnjeni zemeljski plin ter 400 evrov za vgradnjo filtra za delce v motorno vozilo na dizelski pogon.
A boste dpf vgrajeval v dizle za 400??
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kot sem jaz zastopil iz odredbe gre za dvig tro?arin za vse vrste plina in ne samo zemeljskega. Na?eloma je to logi?no, ker ne vem zakaj bi gospodinjstva in gospodarstvo pla?evala vi?je tro?arine vozila pa ne. Zemeljski plin je tudi prispevek k zve?anju ekolo?ke ustreznosti tako kot pri lpg in ne vem zakaj bi bila tukaj izjema.
Torej bi moral biti cenej?i a ne? Logiko pa imamo na mestu....
Vpra?anje, kadar se dra?ijo kuriva vklju?no z zemeljskim plinom se lpg ne spreminja.
LPG vedno spada med goriva...bo zanimivo videti
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V Portoro?u so izbrali mened?erski avto leta 2010. To je letos postal audi A8, poslovni avto leta pa je peugeot 5008.
9.950 ljudi je izbiralo med 57 avtomobili, ?irija pa je med njimi izbrala dvajset finalistov (pet v vsaki kategoriji). O zmagovalcih so nato odlo?ali tako ?irija kot bralci, za najuglednej?i naslov mened?erskega avta leta pa ?e ?irija mend?erjev.
Kot omenjeno, je mened?erski avto leta postal audi A8, ki je premagal tekmece BMW-ja 7, BMW-ja 5, mercedesa-benza E in jaguarja XF.
V kategoriji poslovni avto leta je peugeot 5008 pometel s konkurenco mazdo CX-7, prius, legacy in exeo. V kategoriji slu?beni avto leta je slavila opel astra (za naslov so se potegovale ?e mazda 3, chevrolet cruze, honda insight in renault scenic).
Najprepri?ljivej?i mali slu?beni avto pa je volkswagen polo, ki je v tej kategoriji premagal fiata punta eva, renaulta clia, peugeota 207 in chevroleta sparka.
5008 - poslovni??????????
sej sem lih prebral mail, nisem opazil da so ?isto spodaj v eku slovenije. to bom moral po?akat ?e nekaj ?asa ?e ho?em tja. no pa sej tk ho?em ?e mal sfurat avto ?e bo vse ok, ?e ene 1000/2000km na benz narest
izpostava v gorenji vasi in ljubljani druga?e
ma moj kolega ma V6ko (ne mazde) pa je pri plineksu dal pa mu ze kar nekaj casa b.p. tece (ta tanov sistem ima)...
so pa od vseh ki sem jim povprasevanje poslal skoraj najcenejsi
Res je najcenej?i, poznam pa 2 uporabnika ki sta po tej ceni ostala popolnoma brez podpore.
Jaz ne bom sugeriral, ampak ti svetujem najdi vsaj 3 zadovoljne uporabnike. Za na? sistem ima? tukaj 4-5 uporabnikov ki so zelo zadovoljni, sam ti povem da so mi 3 stvari v garanciji menjali ne da bi sistem crknil brez pripomb (poslu?ali mene kot uporabnika, da sumum da nekaj nagaja, ni pa crknilo)
To je merilo....po 50k kilometrov sedaj plinski CX-7 deluje bolje kot nov pri novemu lastniku (pove?al range glede na moje komentarje in popravke)
Bom samo to napisal - leta 2008 ko se je moja CX-7 prva v Sloveniji na sploh montirala na plin pri SIGASU brez problema in res prvi? tudi za njih je Plineks 2m ali 3m uporabnikom tukaj rekel da sistem crkne pri 60k, ker enostavno niso imeli re?itve za ta avto, danes pa se smejijo strankam da ni problem in da imajo najbolj?i sistem za CX-7
To jim zamerim, ?eprav nimam njihovega sistema.
Jures to sta preko agenta delala?? Ali tudi na ?alterju to naredijo?? Z agentom se vedno da vse zment, celo preko maila in ga sploh ne vidi? nikoli ti naka?e?, on ti po?lje, ti njemu podpisano nazaj...
jest prek agenta, boj? na ?alterju s 'posebnimi pogoji'.....
Zanimivo, ravno danes tudi v Postojni uvajajo brezpla?ne avtobuse - namen zman?evanje jutranjih konic
Torej nekateri res razmi?ljajo v tej smeri ampak kot ka?e je problematika v SLO lokalne narave - vsaka ob?ina zase in naslavljanje vlade je kot ping pong s steno....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
v predlogu pi?e ?e si imel avto 3 leta in si ga uni?il (dokaz)
ker druga?e bi lahko 2 dobila subvencijo na isti avto
Povezava za deljenje
Deli na druge strani