Kriticna info je, da rabi napadalec imeti fizicni dostop do avta
Točno tako, tole ....
Citat
Exploiting the six vulnerabilities above, though, requires physical access to the infotainment system.
Obd port je odklenjen z razlogom - če ima pač nekdo fizičen dostop do auta, ni nobenega zaklepa več. V kateremkoli avtomobilu. No mogoče kakšna Tesla sedaj zaklepa stvari drugače.
Uvozena iz Nemcije po mojem narocilu, 2 seta felg, carplay pa par prčkarij.. verjetno bi se prodala za 14k, po eurotaxu je pa verjetno že blizu 10, če bi bla totalka
V EV načinu je dovolj moči, da ni potrebe po tem, da bi na polno pohodil in tiščal mrzel motor ... Ko pa se ob normalnih pogojih vklopi bencinski motor ali ko ročno prestaviš v način, da se zažene bencinski motor, je pa res, da ni fajn, da ga takoj na polno poženeš. Tako, kot ga verjetno tudi ne pri navadnem avtu ... Se pa, kolikor vem, tekočine tudi ogrejejo v EV načinu vožnje ... sploh takta, ko so zunaj nižje temperature, zato je tudi poraba baterije v mrzlih dneh višja ...
Toyotini hibridi recimo segrejejo motor malenkost... potem pa sploh ne laufa, razen če na polno stisneš... in ja, potem takole na AC zapelješ na uvoz in gledaš pred sabo dim iz auspuhou, k kondenz vn nabije, ko folk pohodi
Pa tudi verjetno res nezdravo za motor, da gre pune rore hamre iz 60,70 stopinj olja na rdeče območje
Verjetno ima tvoj dinozaver ravno zato notri 0w20 olje, da se prej segreje
Divjak Me zanima, kaj bodo meni rekli čez par tednov, mam 80k km in prve bremze.
Jaz sem menjal tam pri cca 90k (bi moral točno pogledat), ampak zato, ker so mi vsi rekli da če bom menjal samo ploščice bodo potem se še bolj zvili diski - imam original diske doma v škatli, praktično brez roba. Bi bili še za 90kkm fix.
No tudi z "novimi" zimmermann čutim da bo spet sranje.
Če je kdo interesent za Mazdo6 2013, dizel, sedan, bele barve, menda zgledno servisirana in v dobrem stanju, cena ugodnih 4000EUR, se obrnite na dr. Pelka.
Ej 360 baza je res top. Sem na zacetku mislil, da je to krneki, ampak dokler ne probas neves :D. Tamala je sicer ze prerasla lupinico in imam ze nekaj casa otroski stolcek (isto nuna), ampak sem bazo 360 obdrzal, ker je itq kompatibilna in je res zakon, ko dajes otroka notri in ven. Je vredna svojega denarja .
Sem pa recimo komplet vozicek nuna demi grow riveted + kosara za novorojencka in lupinico + vsi ostali dodatki k pridejo poleg prodal za 700€. Je bil pa res lepo ohranjen.
Evo to je super slišat iz prve roke - je pa tko, da je pri teh stvareh bolš mal drago opazovat kaj dela ob inštalaciji pa pol vidiš kje si
Jajaja sej so take cene, midva sva dala mislim da 640 za mix next? Isto komplet vse z bazo. Top roba.
Sva kupovala rabljeno, pa je bilo potem treba naredit par kompromisov - vseeno sem zadovoljen, dobil set z vozičkom vred za pol cene novega. Gospa prodala zato, ker bo imela dvojčke, pa jim nič več ne nuca. Je ponudila tudi Passata
Bom pa stolček verjetno kupil nov, pa da bo tist imel 360 nastavek.
Zamenjajte stare dotrajane sponke! Odlična 415-delna kolekcija avtomobilskih pritrdilnih sponk, ki so kot nalašč za vsakega mehanika...
Dobra cena
Tele mi zgledajo še najbl podobne, sam so na navoj, karkoli sm jih do zdj rabu so itak sam tiste 4 al kok jih je spodi ko sm menjaval olje v AT, pa sem lepo vn snel in dal iste nazaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim da predno boste naredili test že vemo kakšen bo izkupiček in mnenje po testu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani