Skoči na vsebino

skritikrt

Člani
  • Sporočil

    1.109
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    10

Vse objave uporabnika skritikrt

  1. skritikrt

    Elektromobilnost

    V tem je lih fora...vse "požre" baterija...je predraga,prešvoh,...da ne naštevam. In seveda ne ostane za vse ostalo...vse ostalo je pa razvito na čim ceneje...nič stikal,nič gumbov,nič kvalitetnih materialov,slab software,...in z pozicioniranjem v "high-rangu" hočejo krasti kupcem cvenk... Drek od baterije+drek vseokoli=kup dreka.
  2. skritikrt

    Elektromobilnost

    Živ bog jih noče...prodajalci jih imajo več na zalogi,kot jim je prav,in seveda jih nočejo še več...in se nabirajo v pristaniščih. Normalno,saj imajo še zapriseženi EV-fanboyi doma za vsak slučaj vsaj še en ICE-avto. V evropskih pristaniščih se kopičijo e-avtomobili ~ Portal24 PORTAL24.SI Tudi Julia Wagner iz pristanišča v Bremerhavnu ugotavlja, da e-avtomobili v Nemčiji težje najdejo kupca in daljše...
  3. skritikrt

    Elektromobilnost

    Obljube,laži,obljube,laži......
  4. skritikrt

    Post a recent shot of your car

    ...jaz izberem firmo,model,motor,menjalnik,praktično vso opremo,...žena pa si lahko pri avtu izbere bilokatero črno barvo😃😄🤣
  5. skritikrt

    Post a recent shot of your car

    V nedeljo z kužatom na Urhu. Tokrat je kuža tudi na sliki😆...nisem pozabil😉
  6. skritikrt

    Elektromobilnost

    Sicer nič novega,a lepo "na kupu".
  7. Ne-saj vem da so lušne,pa si se takoj zagledal😂🤣😉 Ne-ni bilo to mišljeno-morski pes je njihova maskota...pač po značilnem gobcu in silhueti Mazde CX-5.
  8. skritikrt

    Elektromobilnost

    Mi je pa čudno,da te ne ukradejo,k vse to veš...veš več kot avtomobilski strokovnjaki pri Mazdi😯
  9. So face v tem klubu-dobro maskoto imajo-paše k avtu🧐😃👍
  10. skritikrt

    Elektromobilnost

    Hvala-to so informacije,katere skoraj ni šanse zaslediti...sploh pa ne v medijih...se vse prikriva in zamolči v interesu agende. En boljsih intervjujev-zelo zanimiv pogled Mazde tudi na problematiko elektromobilnosti. In @dvorjan...preberi si-jasno pove,da med stroški ni razlike med ICE in EV. Pri Mazdi so nam jasno povedali, kaj menijo o letu 2035 WWW.ZURNAL24.SI Kaj nam prinaša prihodnja mobilnost in kako nanjo...
  11. skritikrt

    Elektromobilnost

    To pa lahko z debelim tiskanim napišeš. Ja normalno,da se ne😄...a si pozabil kateri forum je to?😉 C-Maxa imamo že 18 let,in ga bomo še nekaj let imeli...lih planiram tistih nekaj rjastih pikic dati popraviti...dobi nov komplet letnih in zimskih pnevmatik,in zna voziti še kar nekaj let. Za CX-5 pa enako-dokler ne bo zgnilila....torej tistih 10 let lahko samo sanjaš. Imam pa en predlog-daj resnično "kontra"...objavi tudi ti kak video z Youtube-a,kako je npr. poceni EV popraviti...kako je vse "simpl k pasulj" za zamenjati,kako ga vsak mehanik lahko pregleda,analizira,popravi,kako poceni so rezervni deli,k jih za vsakim vogalom prodajajo itd.... To bo prava reklama-ne prazne besede.
  12. skritikrt

    Elektromobilnost

    Tako na grobo.. manj vs.več ni zmeraj prednost. Sem Munroju enkrat odgovoril,k je pribijal za vratne panele,zakaj ford še zmeraj uporablja sponke,če pa je mogoče narediti vratni panel komplet iz enega kosa,z sponkami vred,da se samo pripne na vrata...z argumentom manj delov,hitreje in ceneje v proizvodnji... No in sem ga vprašal,zakaj po tem nebi naredili celega avtomobila iz enega kosa...bi bilo ceneje za proizvodnjo,hitreje narejen... In ga malo rukneš,in je totalka..."zapelješ v graben" in kupiš novega... Čaki,čaki...na kaj me to spominja🤔...aja,na EVje...mal rukneš,in kupi novega😁 Seveda kak "butelj v kravati" zna to idejo celo pograbiti... Se mi pa zdi,da pri Fordu vseeno niso tako neumni,ker se pri določenih sklopih držijo starega preverjenega recepta,in ne poslušajo Munroja.
  13. skritikrt

    Elektromobilnost

    Kaj,a se ri norca delaš? Zna biti,da mojih linkov z youtube-a ne odpiraš...taktika-"glava v pesek",in "problema ni". Npr. poglej tazadnji link,ko tip popravlja elektromotor ionic-a. Prvo,kar pove je:..."sem odklopil cevi in izpustil hladilno tekočino...." Pa si potem poglej motor z tesnili in vse luknje v statorskem ohišju...vse to mora tesniti! In vse črpalke,toplotni prenosniki oz. izmenjevalci toplote,hladilniki,ventilatorji,inverterji in podobna elektronika ki mora biti hlajena...in seveda na metre in metre cevi. In "bog ne daj",da kje spušča!!! Za kratkočasenje tistih,ki jih zanima...sem že enkrat prilimal link...samo eni @dvorjan nočejo pogledati...pa dajmo še enkrat pogledati hladilni sistem Ford Mach-e...pol pa izvoli šraufaj...
  14. skritikrt

    Elektromobilnost

    Jaz mislim,da boš dele dobil pri "šverc-komerc" nepooblaščencu kakih 20...30...mogoče celo 50% ceneje...pol pa neseš k pooblaščencu,kjer imajo usposobljenega mehanika,se zmeniš za en orng popust,ker bodo itak veseli,da si k njim prišel dat avto popravljati...k z popravili lepo služijo.... Isto kot z npr. ležaji za elektromotorje...dobiš za vsakim vogalom pr švercerju.... Sem že enkrat prilimal ta link,pa če koga zanima,naj pogleda še enkrat.
  15. Paše tud v vrtičkarsko temo...al pa o orodju...pa naj bo tu,k je forum o avtih. Kupil Metabo puhalnik AG 18 Pro pri Vsegradu za 63€,zastonj dostava,in "Black Edition"-meni lepša,k je črma,in čist frišno ven prišla-cenejša kot navadna zelena (99€). In še češnja na torti-Metabo praznuje 100-letnico,in prvič tudi v SLO ob nakupu stroja in registraciji 3-letne garancije pošljejo dvovrstični 18V/4Ah akumulator😯😃....super-konkurenca deluje,ker Makita ima včasih tudi akcijo in ponuja tudi pri nas baterijo za stroj. In za kaj v tej temi...ker me pogosto jezi ob pranju avta,ko že vse pobrišeš,še zmeraj kje kake kapljice pritečejo...najbolj pri stranskih ogledalih,in posledično črta na vratih,ker imamo zelo trdo vodo... Po moje bo z tem puhalnikom malce lažje...tudi spredaj grill,feltne,šine na strehi itd... Piha pa k blesav...nisem si mislil,da tako...2,6m3/min,74m/s Ima tri stopnje in "gas" na stikalu,navdušujoča pa je gumasta šoba +podaljšek...fino.
  16. skritikrt

    Elektromobilnost

    Ne,da sem škodoželjen...samo vprašam @dvorjan...kako kaj Zoe...grelec in kompresor klime...a še delata🙄...k če jaz prav razumem,je to totalka😯
  17. skritikrt

    Kaj poslušate?

    V Atmosu,PCM192/24 in PCM96/24 Tako na hitro...Smart Money,Janine,Sweeter than the Rain,Before my Train comes,One deep River...😃👍
  18. skritikrt

    Tole je pa kr smeh

    Zakaj črnci ne delajo z Excel-om? Ker je za tabele.
  19. skritikrt

    Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

    Spet en pregovor:..."žlahta je strgana plahta" Bi lahko napisal cel roman že samo o svoji žlahti...pa raje pustim hudiča kjer spi.
  20. skritikrt

    Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

    +1 To je tisto,kar sem jaz mislil...če se kdo misli za mali cvenk "prodati"-njegova izbira...ti pa točno spoznaš tega človeka...tudi to je nekaj vredno. Je pa zanimivo,kako nizko eni sami sebe cenijo...se očitno dobro poznajo🙄... Veliko je tega-zunaj hui,znotraj pa fuj.
  21. skritikrt

    Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

    Še en pregovor:..."denar nima prijatelja". Jaz nisem nikoli posojal denar...sem v mladosti manjše zneske npr. za škatlico cigaret kolegu...a sem z časom ugotovil,da folk ne zna z denarjem,in če ni nek velik znesek...npr. danes recimo do cca.50€...podarim,in rečem,da ne rabi vračati....pa ne gotovino...npr. če prijatelj kaj rabi,da mu naročim online itd... Pač če rečem,da ne rabi vrniti,si z tem kupim svoj mir...tisti denar pozabim in to je to. Po eni strani je pa to tudi test za kolega,peijatelja itd... Res pa je,da nimam veliko takih,ki bi bili vredni,da jim rečem prijatelj...so v veliki večini kolegi,znanci in sodelavci. Je pri meni treba kaj več,kot pa samo spoštovanje do denarja ki ni tvoj,da si prislužiš naziv prijatelj.
  22. skritikrt

    Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

    Če hočeš igubiti prijatelja,znanca itd...mu posodi denar. Star pregovor.
  23. skritikrt

    Računalništvo

    Preveri promet na routeru oz. modemu...potegni ven mrežni kabel oz. izklopi Wifi...skratka prekini povezavo z internetom. Ne trdim nič,a tudi to je možno,da si žrtev zlorabe,in tvoj pc uporablja kdo drug za minanje ipd.
  24. skritikrt

    Računalništvo

    A ima kdo kaj izkušenj z testiranjem oz. stresstesti integrirane gafe? Furmark noče,OCCT tudi ne🤨 Sem spustil Prime95,in dela BP...sam grafo ne obremeni,pa sprašujem,če kdo ve za kak free program,k bi obremenil do konca... Sem dokončno sestavil in pospravil kablovje,k tip z Mlacoma je pustil vso solato "na očeh"...je kar jeba,k ni placa...sem mal poslikal,sam ne moreš,da bi se lepše videlo...res jeba z takim ohišjem. Sem pa za foro poizkusil,če bi not pasal tudi Prolimatech Ultra Sleek Wortex 14...ista debelina ventilatorja-komot bi,sam bimoral z gumicami pritrditi...kdor ne ve-ta vent. je potenten za popi...tudi kakega klasičnega 2,5cm debelega 14cm ventilatorja "poščije"😲👍 Sam dragi so kot žafran😬
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.