Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pri?gali sta se mi opozorilni lu?ki esp+checkengine.Gre za mazdo 6 2004 100kW. avto dela in vle?e normalno.

hvala, za kakr?nokoli informacijo.

:blink::angry2::blush:

Napisano

Pri?gali sta se mi opozorilni lu?ki esp+checkengine.Gre za mazdo 6 2004 100kW. avto dela in vle?e normalno.

hvala, za kakr?nokoli informacijo.

:blink::angry2::blush:

je bil kaj odklopljen akomulator?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pri "na?ih" dobrih starih 6-kah (do letnika 2005) je najpogostej?a napaka, ko se ti pri?gejo ti dve lu?ki EGR ventil. Verjetno serijska napaka.Imajo pa nekatere 136 konjske navaden EGR ventil, druge (tudi moja) pa imajo montiran gor nek senzor (elektronika). Ni pa nobenega zagotovila, da ti bodo z menjavo le-tega nehali goreti.Preberi si teh par tem.

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=8754

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7983

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3682&hl=

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7498

Napisano

Vsi napotki so pravi, najprej probaj volan 2x do konca levo desno po tem ko v?ge? avto, ugasni....pri?gi, ?e so ?e lu?ke se osredoto?i na drugi topic, ki ga omenjajo fantje :rolleyes:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

??istil egr ventil in zamenjal cevko katera pride gor. cevka je bila natrgana verjetno je bil to vzrok za napako.zdej grem pa mal priganjat konji?ke in porabo vi?at.Napako sem resetiral tako da sem dal dol klemo,ni ve? nadle?nih lu?k.

Hvala vsem za informacije. :cheers::ouje:

• 4 meseci kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Prodam novo zaščito iz nerjavečega jekla-stainless steel, za zgornji del odbojača ter notranji del prtljažnega prostora za vozilo Mazda CX5 letnik od 2017-2024. Tel.št.: 031318493
    • Bosanci pravijo "neče milom hoče silom" al tako nekako...     Drastičen poseg v prepoved klasičnih vozil že leta 2030 WWW.ZURNAL24.SI Evropska komisija načrtuje prepoved prodaje vozil z motorjem z notranjim zgorevanjem za vozne parke in avtomobile za najem že z letom 2030.  
    • Zdej pa dost hecov, samo en je pravi X model v Mazdini karavani - MX-5.
    • Prodam novo zaščito za sprednji ter zadnji odbijač za vozilo Mazda CX5 letnik izdelave med 2017-2022. Pritrdilni material-vijaki iz nerjavečega jekla so priloženi. Kit prodajam ker niso primerni za moje vozilo CX5 letnik 2023. Tel.št.: 031318493
    • Ta z mini dinotom zmaga. 🤣     Evo, meni kot glasbeniki je napisal tole:   ChatGPT je rekel: Seveda! Tukaj je pesem, posvečena Mazdi CX-30 z motorjem X186 — napisana z občutkom za lepoto vožnje, inovacijo in užitek, ki ga tak avto lahko prinese: Mazda CX-30 X186 – Pesem vožnje V jutru mirnem, sonce vstaja, Mazda nežno motor predrami, X186 zašepeta: »Pripravljena sem, le pot mi daj.« Z linijami kot val morja, karoserija pleše s svetlobo, v rdeči duši ogenj gori, ne gre zgolj za jeklo, gre za svobodo. Skyactiv srce bije nežno, a v njem je moč, ki jo čutiš v dlani, ob vsakem ovinku ti šepne tiho: »Zaupaj mi, peljem te v sanje zdaj.« V kabini vonj usnja in mir, dotik volana kot stisk roke, zvočna tišina, a srce pospeši, ko čutiš pot, ki vodi čez oblake. Ne hiti – vožnja je pesem, in Mazda je tvoja kitara brez strun, X186 zaigra brez glasu, a pesem slišiš – v telesu, v trenutku, v tistem zvoku. Ko mesto zaspi in cesta je prazna, pod zvezdami voziš v tihi ekstazi, v vsakem obratu, vsakem pogledu je Mazda več kot le avto – je pot brez ovir.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.