Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Najprej en GRRRRRRRRR!

Pri avtoradiu v moji Mazdi3 2008 se je polomil/odlomil en najmanj uporabljanih gumbo, to je gumb ?tevilka 6.

Se je to zgodilo ?e komu? (v tujini je teh primerov kar nekaj)

Kaj pravijo Mazda servisi o tem? (garancije ni ve?)

Ali kdo ve za kak pokvarjen mazdin avtoradio? Ga odkupim za nek zmeren znesek, itak ga rabim le zaradi gumbov.

Danes zve?er se spravim zadevo razdret, da saniram dostop do ostalih petih postaj. Se potrudim poslikat vse skupaj.

In za konec: GRRRRRRRRRRRRRR!

Napisano

mam prednjo masko, ?e je gor knof ki ga rabi? ti pi?em ZS. Btw mene se je zgodilo isto s tipko za menjat komad :vskalo:

Njah, malenkost druga?e se je izteklo.

Sodelavec je pred kratkim s kolenom sunil v broditov nosilec za telefon, ki je pritrjen med radiem in plastiko armature. Sunil tako mo?no, da je radio zacvetel. Na sre?o se plasti?ni zati?i niso polomili.

Gumb se v kon?ni fazi ni polomil, le toliko se je odmaknil, da je plasti?ni ?epek, ki nato pritisne na mikrostikalo, padel nekam v globine. Med razdiranjem vsega skup sem ga zagledal, ga prijel, nato pa je ponovno odletel. ?e globlje, seveda :D

Rezultat: delujo? avtoradio, a odlomljen vogal v spodnjem delu plastike avtoradia. To je plo??a, kjer se je dalo namestit kasetar, minidisc ali pa kasneje trdi disk. ?e ima? tisto spodnjo plastiko v lak ?rni barvi in ?e pa?e na moj radio, jo z veseljem odkupim za nek zmeren znesek :)

Vse ostalo je na svojem mestu, vsi gumbi delujejo. Za pomanjkanje slik se opravi?ujem, me je preve? zeblo, da bi se obiral.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pozdravljena klapa.   Za začetek odlomek iz filma LOTR, ki lepo ponazarja skozi kakšen pekel bom šel.     Šalo na stran, v nedeljo mi je ob vračanju domov od tašče zagorela lučka in opozorilo.   Seveda sem takoj dal na tester in pokazalo je sledeče: P258B torej težava z vakumsko črpalko.   Hitro sem pognal Google, ChatGPT, Claude in Gemini, da mi obrazložijo kaj to pomeni, kaj me čaka.   Še najbolje je opisal MrNiceGuy - angleški youtuber kateri upam da vam ni znan (če vam je, ste imeli v preteklosti težave z mazdo), tukaj je link do gospodiča: https://www.youtube.com/@MrNiceGuy94   Diagnoza: obrabljena odmična izupušnih plinov, opilke potem vrže vse do vakumske črpalke ki gre potem falit.   Avto ima 195k kilometrov, velik servis sem mislil delati na 200k ampak me je vrag prehitel.   Sedaj pa me zanima o kakšnih stroških govorimo, da bomo na nekih realnih cifrah.   Vem da bo drago, vem da bo zelo drago ampak koliko, če mi lahko da nekdo neko okvirno cifro.   Sem pa rekel, da bi obenem ko je že vse razkopano menjal še ketne in pač naredil generalko in spuca cel motor (sesalno koleno, vse senzorje).   Vsi komentarji, lepe želje, bentenje čez 2.2d motor (v 6ih letih od 50k km ko sem jo kupil nisem imel enega problema razen potrošni material).   Hvala že vnaprej.
    • Veš...je razlika med narodnoosvobodilnim bojem in "revolucijo"....ker revolucionarji so po vojni pobili in poklali več slovencev kot vsi okupatorji med vojno skupaj. V bistvu se NOB gremo še danes.
    • Ah torej so notr našli pri tebi @Agerg isto spužvo kot sem jo našel sam Zanimivo, ti že kaj piska menjalnik med šaltanjem iz 3 v 4?
    • teh 75 km/h pomeni sam to, da je @Slivka res doma bogu za hrbtom in ni nobenga naselja nikjer, drugače pozabi teh 73 ... ali pa če se kdo ne vozi po omejitvah a ne ne, to pa zih ne bo  
    • Zaenkrat sem še jaz mojega časa vladar... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.