Mazda?ke zaobljube
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Janez se odpravi na dopust v Španijo. Sedi v lokalu in pije sangrijo, ko na sosednji mizi zagleda zanimivo jed. Vonj, ki ga oddaja je čudovit. Janez takoj pokliče natakarja in ga vpraša, kaj je tisto na sosednji mizi. Natakar odgovori: - "O, to so bikovi prašniki. Veste, danes je bil poražen v bikoborbi. To je naša specialiteta, gospod." Janez takoj naroči: - "Vraga, saj sem vendar na dopustu. Še meni prinesite eno porcijo." - "Žal mi je gospod, samo eno porcijo postrežemo, ker je v našem mestecu samo ena bikoborba na dan. Toda, če pridete jutri, vam z veseljem jed prihranimo za vas." Janez zadovoljno prikima in se naslednji dan zares prikaže v lokalu. Prinesejo mu dehteči krožnik in on se ga hlastno loti. Toda proti koncu vseeno pokliče natakarja in ga vpraša: - "Tole je izvrstno, ampak nekaj me zanima. Zdi se mi, da je tegale tukaj dosti manj, kot je bilo tistega včeraj." - "Da, gospod, se strinjam. Veste, včasih tudi bik zmaga..."
-
Zunaj dežuje,jaz pa "kuham"... Pred nočno ne smem🥺,pa da vidim,kaj je to žena prinesla🧐....no ja...bomo se pa z drugimi dobrotami tolažili😋
-
Kolk ti kej zdržijo SPD čevlji? Vizualne praske itak, da bodo zaradi narave vožnje MTB (jih že imam nekaj, posebej na desni katero prvo zapenjam in se že pozna na blagu), ma tko prej k je čevelj doteran za zamenjavo?
-
Ja te so one sided in moreš pol vedno pedalo obračat, če imaš navadne šuhe. Plus teža, ker 99% postov vozim na spd. Na teh se rada plastika zgloda, za to sem one vzel.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.