quake Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 ?ivjo! Zanima me smiselnost vgradnje avtoplina v Mazdo3 1.6 2012 letnik. Predvsem kje so minusi, ?e so... Hvala! Citiraj
Z M A J Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Pozdravljeni! Kot prvi minus mi pade na pamet - zmanj?an prtlja?ni prostor (odvisno od velikosti rezervoarja, ki se ga izbere). Poleg tega naj bi bila cca. 5 - 10% zmanj?ana mo? motorja glede na bencin (lahko da pri najnovej?ih LPG sistemih temu ni ve? tako). Drugega se pa trenutno ne spomnim. ?e dela? veliko km, se ti investicija hitro izide (matematiko prepu??am slehernemu posamezniku). P.S. - osebno vozim ?e ?etrti LPG avto in sem nad tem gorivom (zlasti ceno) navdu?en. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Pozdravljeni! Kot prvi minus mi pade na pamet - zmanj?an prtlja?ni prostor (odvisno od velikosti rezervoarja, ki se ga izbere). Poleg tega naj bi bila cca. 5 - 10% zmanj?ana mo? motorja glede na bencin (lahko da pri najnovej?ih LPG sistemih temu ni ve? tako). Drugega se pa trenutno ne spomnim. ?e dela? veliko km, se ti investicija hitro izide (matematiko prepu??am slehernemu posamezniku). P.S. - osebno vozim ?e ?etrti LPG avto in sem nad tem gorivom (zlasti ceno) navdu?en. na plin...cimprej... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Tud js se vozim na plin in mi je zato denarnica dost bol hvale?na Cena predelave pa je odvisna od ponudnika, priporo?am malo prera?unavanja in preverjanja raznih popustov.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 eni pa se bomo kmal za?el vozit na plin Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DeanKS Napisano 16. marec, 2013 Prijavi Napisano 16. marec, 2013 Kaksna priporocila za katerega predelovalca? Baje je potrebno biti kar pazljiv kako in kaj... Citiraj When in doubt, duck it!
Boss Napisano 16. marec, 2013 Prijavi Napisano 16. marec, 2013 Kakor je mani znano je priporo?ljivo za ta motor imeti mazanje ventilov. Citiraj
Z M A J Napisano 16. marec, 2013 Prijavi Napisano 16. marec, 2013 Kaksna priporocila za katerega predelovalca? Baje je potrebno biti kar pazljiv kako in kaj... ?e ti re?em, da s SIGAS-om nima? kej falit, se ti ne bom zlagal. Imajo ogromno izku?enj s predelavami na LPG, Mazda?i pa pozitivne izku?nje z njimi in je s tem krog sklenjen. Mazanje ventilov je zelo priporo?ljivo - takoimenovana "Flash Lube" teko?ina. Nekateri pravijo, da je ne rabi?, ampak hkrati dodajajo, da ?kodovati ti v nobenem primeru ne more, ?e jo ima?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.