Ne vem fantje...tako mi je on rekel...sem že omenil,da je na bojni nogi z resnico.
Je pa res,da v garaži nima več polnilnika od VWja ampak eno drugo...ne vem,kaj je gor pisalo🤔,ker me sploh ne zanima. Je pa baje enako z kontrolo vstopnih faz,da vleče le toliko,da ne meče glavnih pancerk ven.
Preveč pral jaz podvozja ne bi. Prejšnji lastnik je izgleda pri moji to nonstop delal, ker je bil bolan na čist avto. Ampak pri podvozju ne vem če ni več škode s tem. More biti malo mastno, da ima en zaščitni sloj gor. Tisto je bilo pa od vsega pranja in čiščenja čisto suho - kot poper.
Nimam pa avta v garaži, je zunaj in dež dela svoje. Pa tudi prej ni bil garažiran. Če imaš pa avto v topli garaži, potem je pa redno pranje podvozja skoraj nujno.
Je pa znan efekt, da nasoljen avto v topli garaži ekstremno hitreje korodira. Mešanica soli in snega se ti stopi in steče v vse luknje in tam stoji. Pa reakcija hitreje poteka, če si na 20°C namesto pri nuli ali pa minusu zunaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.