Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sej nisem trdil, da je blo prav, ampak vseeno velika velika večina tistih, ki so jih pospravili pri nas so bili domobranci, ustaši in četniki, ki so se skupaj umikali z nemško vojsko, da bi se predali Britancem pri Pliberku. Zakaj so jih pa Britanci vrnili nazaj je pa logično, ker se niso želeli ukvajrati z izdajalci. Naj vsak pač pospravi svoje - pa to ni bil moto samo pri nas. Po celi Evropi se je enako dogajalo oziroma še bolj radikalno so to "uredili".    Ko gledamo z današnjimi očmi je seveda logično, da je bil to zločin, čeprav bi verjetno bil na koncu rezultat enak, tudi če bi se izvajalo ustrezno sojenje. Vojna je sranje in v kolikor izbereš eno stran, ki ne zmaga si ga najebal.    
    • Sej to ni trobil, to je bil poklon Avsenikovi harmoniki na krožišču.
    • Sampo še upokojenci dvigujejo in polagajo gotovino na okencu in po 13 uri jih praktično ni več v banki.    Zdaj pa roko na srce, kolk pa pošten državljan rabi šalter za dvihg gotovine v banki? Kurckej, mogoče 1x na par let. Ma takrat boš pa v sredo prišel.   Pa to ni zagovarjanje takega modela, ampak nedolgo nazaj ste me prepričevali, da gotovine ne rabimo. Še prav norca ste se delal nekateri, ko sem zagovarjal vpis uporabe gotovine v ustavo, češ, da kdo pa sploh rabi gotovino dandanes. No takole to zgleda v praksi.
    • povprečna hitrost pa 55km/h
    • Lahko izbiraš samo med kreljo al pa nor, kot sem razumel iz napisanega. Torej 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.