ITPVOJAK Napisano 29. junij, 2013 Prijavi Napisano 29. junij, 2013 Ojla! Rad bi povpra?al, katero olje je najbolj primerno za mojo mazdo. Vozim mazdo 323 C 1.5 I DOHC 16V 65kW! Do sedaj sem uporabljal polsinteti?no olje 10W-40, ki sem ga kupoval na petrolu. Katero olje mi predlagate, ali je to dovolj dobro? Bolj mi je pomembna sama kvaliteta olja, kot cena. Je res, da ni priporo?ljivo uporabljati sinteti?nega olja, ?e si prej uporabljal polsintetil?no? Nekje sem prebral, da naj bi sinteti?na olja vsebovala neka ?istila, ki o?istijo oljne kanale, kar ne velja za polsinteti?na?? Bi lahko uporabljal sinteti?no olje? Kak?na je sploh razlika? Lp! Citiraj
Grega_ Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 Ne obremenjuj se z oljem pri tem avtu, to?i notri po predpisih proizvajalca. Zelo jim pa?e Castrol, Motul, mislim da ima? ti 10w-40. Res pa da je na Petrolu drag...tako da v kak?ni trgovini z avtomobilsko opremo, ima? pa velikokrat tudi v ?paru,Leclercu akcijo za Castrola in nabavi 5l kanto pa bo mir. Citiraj
Deeyan Napisano 30. junij, 2013 Prijavi Napisano 30. junij, 2013 Ne obremenjuj se z oljem pri tem avtu, to?i notri po predpisih proizvajalca. Zelo jim pa?e Castrol, Motul, mislim da ima? ti 10w-40. Res pa da je na Petrolu drag...tako da v kak?ni trgovini z avtomobilsko opremo, ima? pa velikokrat tudi v ?paru,Leclercu akcijo za Castrola in nabavi 5l kanto pa bo mir. castrola je men 323c 1.5i kr po?teno papcala, divinol je bil ok, druga? pa 10w40 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.