Skoči na vsebino

Klju? za naravnavanje ro?ne

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mazda?i,

Imam Mazdo Xedos 6 ( ta ?voh ). Pri menjavi diskov so mi pri mehaniku izgubili "einsteller", gear adjust, lahko tudi klju? za nastavitev ro?ne zavore. Zanima me ali ima mogoće kdo od vas tak klju?, ki je vgrajen v ?eljusti zadnjih zavor.

Malo sem jezen na MEHANIKA, od MAZDE SE PA NE NAMERAVAM POSLOVITI, ker je ?udoviti avto min menim, da takih danes delajo ve?.

Hvala za pomo?

Sayonara

Tibor

Napisano

Zapelji do Simona Pelka, ti bo hitro uredil zadevo, gsm; 041 667 335, k tak?nim "mojstrom" pa jaz ne bi ve? hodil. <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pozdravljeni,

Imam Mazdo Xedos 6 1,6. Avto ?e vedno dela brezhibno in bi ga rad ?e nekaj ?asa vozil. Zgodila pa se je nerodnost, ko so mi pei mehaniku ob menjavi prednjih in zadnjih diskov izgubili " einsteller" , gear adjust. Ro?no zavoro smo sicer nastavili ampak brez tega " klju?ka", ki je del zadnjih ?eljusti avtomatska regulacija ni mo?na-

Spra?ujem predvsem tiste, ki ste imeli Mazdo Xedos 6 oziroma naj bi ?el prav tudi klju? za Mazdo 626.

Malo pobrskajte po starem ?elezju.

Mogo?e se pa kaj dobi.

Z avtom sem sicer super zadovoljen in menim, da takih ne delajo ve?.

Sayonara

Tibor

Napisano

Glede na to, da si enako vprasanje postavil ze pred cca. enim tednom in celo dobil ze nekaj odgovorov, sem temi zdruzil ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Dva nova prišleka v "kolekciji". Sem oba že dolgo načrtoval kupiti,pa je lih tako naneslo,da sem ju kupil praktično hkrati. Gre za legendarni Makita 9031-naslednjik modela 9030 še iz sedemdesetih let...9031 je pa na trgu že od leta 1990! Seveda Made in Japan😍 Drugi je pa BO4900V-veliki vibracijski brusilnik,ki pa je na trgu že od leta 2002...seveda tudi Made in Japan😁...so zanj na Shoppsteu imeli lepo ceno-kao "razprodaja"🧐...OK-meni prav. Jaz sem ga dobil za 169,9€,in kot vidim,so takoj dvignili ceno...tudi prav😄   Me je pa presenetila dolžina kabla,za katerega na Makitini strani sicer piše,da je 2,5m,a izmeril sem 4m🧐😃👌 Pri 9031 pa je le 2,5m...a tudi to bom "zrihtal" po preteku garancije🙄 Attention Required! | Cloudflare WWW.SHOPPSTER.SI   Makito 9031 pa sem kupil pr Mašinci. So imeli lih še en komad-tudi lepa cena-178€👍 Tračni brusilnik MAKITA 9031 | Masinca.si WWW.MASINCA.SI Tračni brusilnik MAKITA. Kvalitetno električno orodje Makita za vsa opravila. Nakup preko spleta! Akcija, servis, pribor in rezervni deli.   Ko sem pa bil lih na Brnčičevi,pa sem na Makita servisu vzel še komplet ležajev za tisti brusilnik kupljen na Bolhi...22,69€ vsi trije. Vsi NSK-tavelik z Polske,majhna dva pa Indonesia🧐 So ležaji v stroju sicer še OK-nič ne "hrustajo" ko jih aksialno obremeniš in vrtiš...a vseeno se preveč prosto vrtijo-pomeni,da manjka mast,ali pa je strjena kolikor je sploh še je...za ta majhen cvenk je smiselna menjava...bo kasneje mir,in ziher ne bo "zaribalo".   Dost klobase-evo slike😉
    • Ne se jezit na lene ljudi. Saj niso nič naredili.
    • Imam 50 kg.   Vse ostalo sta ljubezen in dobrota...
    • To se moram pa pozanimat, kaj je na tem, ker sicer bi morala biti nafta cenejša. Saj je tudi bila, od nekdaj pa vse nekje do leta 2017, če se prav spomnim...
    • Čudi me, da še niso uleteli neki influencerji, ki bi za ceno všečkov prodali dušo hudiču. V smislu supanja, plavanja ali celo kakšne zabave ob jezeru. Globa jim ponavadi ne igra vloge.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.