Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Potem ko je EU umaknila sankcije proti oligarhu, je vohun odkorakal na prostost N1INFO.SI Dan po tem, ko je EU umaknila sankcije proti dvema ruskima oligarhoma, je Azerbajdžan pomilostil francoskega državljana, ki je bil zaradi vohunjenja obsojen na     Sem mislil nekaj komentirati, ma sem raje pobrisal, ker nekateri tu tega gotovo ne bi razumeli na pravi način - in bi se spet zatikali ob nepomembne malenkosti, bistvo bi šlo pa mimo...    
    • @skritikrt dajma raje tu nadaljevat.   Jaz sem do zega primera bil izredno zadovoljen. Tih, večinoma na off ventilator...   Se spomnim ja, tvojih opisov tu.   Kaj pa ASUS? Si ga kaj analiziral? Meni je bila to najboljša rešitev v "paniki".
    • Corsair HX🧐-zanimivo...sicer dobra serija...delal za Corsaira Seasonic...imam tudi jaz HX-520, in je lih tako škripnil..."kar naenkrat ni štroma"....se najbrž spomniš ko sem pisal v PC temi.... Sem ga enkrat,ko je šel ležaj ADDA ventilatorja predelal na Sanyo-Denki San-Ace...mislim,da sem objavil tudi slike🤔...moram ventilator ven vzeti,ker ga je škoda...,preden napajalnik vržem za odpad...k se ne mislim "igrati" z popravilom...ziher je ziher,k z tem se ni za zajebavati...je že naredil svoje🙄
    • Svetloba je hitrejša od zvoka. Zato pa mnogi izgledajo odlično, dokler ne spregovorijo...
    • @Boss, se moj prispevek ne navezuje samo na 2sv. Je zgolj kot primer. Si se zataknil po nepotrebnem, na malenkosti. Pojdi še malo bolj nazaj v zgodovino. Lahko samo do carske rusije, kako so sami sebe eliminirali (boljševiki in revolucionarji carsko družino). Ampak, zgodovina je kot je, se ne da spremeniti kar je bilo. Vse skupaj nam je pa lahko le opomnik, kaj se ne dela.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.