Boss Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Edina razlika, ki sem jo opazil je ta, da Skyactiv cx-5 CD175 povpre?no porabi dober liter manj kot cx-7 CD173 Hja, nekje se pa mora tud poznat skoraj 300kil razlike kot je te?ji CX7. Citiraj
Jest Napisano 23. januar, 2014 Prijavi Napisano 23. januar, 2014 Hja, nekje se pa mora tud poznat skoraj 300kil razlike kot je te?ji CX7. Jaz imam sedaj pribilzno enako porabo kot s prejsnjo... Oziroma mogoce celo malo nizjo... S tem, da sem prej imel dizelski motor 2.0 s 140 konji in rocni menjalnik, sedaj pa 2.2 s 175 konji in avtomatski menjalnik... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tomozuki Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Evo, moj dizla?ki kronik je pri dana?njem tankanju pokazal 8.1l/100km... povpre?ne ?eje seveda Menja kdo za bencinarja, ker se mi zdi, da so malo bolj var?ni? Moja noga je sicer ?e la?ja kot poprej. Citiraj
Deeyan Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Menja kdo za bencinarja.Ne, hvala Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Evo, moj dizla?ki kronik je pri dana?njem tankanju pokazal 8.1l/100km... povpre?ne ?eje seveda Menja kdo za bencinarja, ker se mi zdi, da so malo bolj var?ni? Moja noga je sicer ?e la?ja kot poprej. U tole je pa grozno in vsa ta po?re?nost se je pri?ela po uporabi tistega dodatka? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Ja, od takrat dalje. Pomoje je res nekaj "spucal" in s svinjarijo zafilal kak senzor. Ker mi je tudi lu?ka za motor gorela nekje pri EGR-ju... Skratka, od takrat dalje avto kadi in pije Citiraj
mazdaman Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 Ja, od takrat dalje. Pomoje je res nekaj "spucal" in s svinjarijo zafilal kak senzor. Ker mi je tudi lu?ka za motor gorela nekje pri EGR-ju... Skratka, od takrat dalje avto kadi in pije Kateri dodatek ti je naredil to? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tomozuki Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 Ta zadeva. Foter mi je dal neke testerje, ki jih je dobil od kolega, ker njemu se je kao ful poznalo (cca 1l na 100km). ?e izgleda poceni Citiraj
Z M A J Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 Ta zadeva. Foter mi je dal neke testerje, ki jih je dobil od kolega, ker njemu se je kao ful poznalo (cca 1l na 100km). ?e izgleda poceni 1liter POZNALO JA, ampak a je povedal v katero smer? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 Ma ja, zdaj me je nekaj pre?inilo; blazno se kadi, ko pohodi? gas. Res prava megla nedefinirane barve (?e najbolj mi deluje temno rjava). Pomoje en senzor nekaj narobe ra?una. Citiraj
Z M A J Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 Ma ja, zdaj me je nekaj pre?inilo; blazno se kadi, ko pohodi? gas. Res prava megla nedefinirane barve (?e najbolj mi deluje temno rjava). Pomoje en senzor nekaj narobe ra?una. Mogo?e pa ta tvoj senzor deluje po sistemu: "We dont need help, we just need time" 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Mo?no ja But I don`t have money to wait for it 1 Citiraj
Shrek Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Pol se pa nekaj skuha...po naro?ilu ?efa kuhinje... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.