Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

dobre pol leta sem lastnik M6, letnik 2008, rde?e barve, ko mi je na sprednjem odbija?u (plasti?en) za?el odstopati prozoren sloj- lak. Imam ?e ve? tak?nih mehur?kov, iz katerih se za?ne potem lak lupit. Se je kdo sre?al s podobnim problemom? Kak?ne so mo?nosti za odpravo tega? Imam ob?utek, da ne bo konca tega lupljenja, dokler ne bo cel odbija? gol.. Pa grdo mi je :/

Hvala za nasvet.

post-7512-1386788083_thumb.jpeg

post-7512-1386788109_thumb.jpeg

Napisano

Priporo?al bi ti, da ?e malo po?aka? in naj ga prihajajo?a zima ?e bogato obdela s kamen?ki in se ne loti? sanacije pred pomladjo. Barvanje ti slej ko prej ne uide. :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

res je...pocakaj,po zimi pa zrihtej...zgleda da je odbijac biu ze barvan enkat pr zelo ne kvalitetnem licarju.

Je pa men vsec ta mazda rdeca...prilepi se kasno fotko ;)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Ja sigurno je biu ze barvan...dobr nima veze,po zimi porihtaj pa do kvalitetnga avtolicarja pel pa bo :prstgor: Lepa ja res...pase ji tale rdeca ful :D iz kje pa si? prpel jo pokazat na ksno mazda druzenje ;)

qxMGjr2.png

Napisano

uuu Najlep?a barva ....vsaj zame :)

Ne bahaj se s tem mehur?kom -ker jaz imam na mazdi 3 predni odbija? tako pikast olu??en da je JOOOJ ampak bom po?akal ?ez zimo.

Se je pa lak za?el lu??it ko je bil odbija? na novo prebarvan(uradni mazda servis) :vskalo::vskalo::vskalo: ?koda ker delajo tako porazno

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

uuu Najlep?a barva ....vsaj zame :)

Ne bahaj se s tem mehur?kom -ker jaz imam na mazdi 3 predni odbija? tako pikast olu??en da je JOOOJ ampak bom po?akal ?ez zimo.

Se je pa lak za?el lu??it ko je bil odbija? na novo prebarvan(uradni mazda servis) :vskalo::vskalo::vskalo: ?koda ker delajo tako porazno

to k sparajo na barvi in laku...

qxMGjr2.png

Napisano

to k sparajo na barvi in laku...

Osebno bi veliko raj?i peljal k na?emu AC Tomc (An?etu), ker se je doslej ?e vedno izkazal. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.