Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To samo dokazuje, da ima SDS vec takih, ki se dajo zmanipulirat ... Verjetno je fajmoster pri neki maši omenil v kaksni dolenjski vasici, da lahko to del dohodnine namenijo tudi politiki ... Meni recimo na misel na pride, da bi jim karkoli prostovoljno namenil... Saj si itak sami vzamejo vec kot prevec ...
-
Na banki. - "Dober dan. Rad bi odprl skupni račun." - "V redu. S kom pa?" - "Ja, z nekom, ki ima veliko denarja..."
-
Po "družbenih omrežjih" tole kroži kot hec, ampak ... ... ... Bolj ko berem bolj se mi zdi, da sodi kam drugam kot pa v rubriko "Tole je pa kr smeh"...
-
V Angliji se že dogaja... Počasi bodo Evropejci zakapirali, da če uvažamo "tretji svet", da bomo postali "tretji svet"...
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Se tu napenjate na vse pretege, potem pa odprem Siol in tam dobim tole: Zelo malo dohodnin Svobodi, veliko SDS in SD SIOL.NET Finančna uprava bo danes upravičencem izplačala več kot 18 milijonov evrov donacij iz naslova namenitve dela dohodnine. Med 7.435 različnimi upravičenci so davčni zavezanci največ, kar 3,24 milijona... Ljudje lahko del dohodnine namenijo politični stranki. Golobu in GS je del dohodnine namenilo 36 ljudi. Janši in SDS pa 2.407 ljudi. Zdaj pa zadeva, ki me bega: javnomnenske raziskave in "neodvisni mediji" kažejo drugačno sliko. Ko pa gledam, kam narod namenja del dohodnine, se kaže pa drugačna slika, koga narod res podpira in koga ne...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.