Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

• 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Kreslinov Vladek, po Pre?ernovo :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ena lu?tna v Franco??ini, ki je ne razumem prakti?no nula :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ooo poznamo poznamo :P

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ko sem avto prevzel so bile gume napumpane na 3,7 🫨. Nekako zastopim da so toliko napumpane, ker avto od proizvodnje do nakupa veliko stoji na mestu. Ampak da prodajalec, ko pripravi avto za prevzem, ne preveri tlaka, to pa ne zastopim.
    • Tisti, ki ima tablico GO FERK 16  - -  mene sprednji del malo spominja na Ural-4320...
    • jaz ima točno te (kot razumem so to njihov zadnji model), kot par postov nazaj, kot rečeno za enkrat sem zelo zadovoljen, v dimenziji 225/45 r18 me je guma pri lokalnem majstru prišla 125€ ->  The BEST Summer Tyres For 2026 Tested And Rated - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in 225/45/17 using a Volkswagen Golf GTI.  All 12 sets of tyres were purchased in the open market ...  
    • ZR je stara oznaka za hitrostni razred.   Na sliki sta obe W. Tako je hitrost enaka. ZR = 240+ km/h   Liderpnevmatik je borza. Verjetno je wn prodajalec drugače vnesel model ali pa je eno starejši model/DOT, pa so zmes poimenovanje spremenili.
    • Kako so tej Kitajci eno zmazki.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.