extremni ?porti
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Imaš prav, seveda je pleh cinkan. Malo moteče je, da so določeni deli barvani samo z temeljno barvo. Narobe sem se izrazil, namesto osnovna zaščita sem mislil, da vosek spada pod osnovno opremo pri nas brez doplačila. V konfiguratorju jo najdeš pod rubriko zunanjost.
-
Eh...ja to kar se je včeraj dogodilo na skakalnici v NemčijI ... je NOROOOO 😵💫🧐😬😬🙃Neodgovorno 🧐😵💫 Lahko tle pišemo 3 dni in noči 🙃😃 Saj bojo Tudi Nemci prišli Marca v Planico skakat ......🤨😃😁😁😁 pa lp 😁
-
Ja tale naci si je res dal duška... pa tulu tam nain nain, pa je šele opazil, da je uradni jezik angleščina, ki jo verjetno niti ne zna govorit. Oziroma bi šel potem pogovor z Dominatorjem nekako v tem stilu:
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Nemcem nikoli ni zamrlo prepričanje, da so uberalles. Samo amiji so bolj prepričani v svojo ubermench pozicijo. "Na obrazu kontrolorja sem opazil zmagoslavni izraz na obrazu, ki je sporočal: zdaj sem pa jaz zmagal, zdaj sem te dobil, zaslužil si, da ne nastopiš, jaz sem tisti odrešenik, ki sem našel napako. Poglejte posnetke, kar prekipeval je od sreče. Na takšnem tekmovanju za takšne ljudi ni prostora! " Peter Slatnar za Val 202 -
G165 manual. Samo se pač kdaj afnam po hribih pri starših in hitro pobere. Pelko je pa poslal kontakt za mstyling.net, kar je verjetno mišljeno zaradi želje po trših vzmeteh. V čertek grem k njemu in ga bom takrat še enkrat za podvozje vprašal.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.