Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na na?em cliu 2007 je spustila klima. a kdo lahko svetuje kako zadevo ?im ceneje sanirat v okolici LJ? Vem daje treba klimo najprej napolnit, dat noter kontrast in poiskat napako, najla?e to naredi poobla??enec, a tam bom hitro ob 200e kar pa nebi rad.

Hvala za nasvete.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Seveda, na? Simon iz Avto Pelko d.o.o., jaz pa ti lahko odpeljem tja avto, da ne bo? s tem izgubljal ?asa.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @Slivka in ostali,kateri tega mogoče ne vedo....za nakup orodja itd...v zvezi z navorom pri vrtalnikih,vijačnikih,vrtalnikih za zemljo ipd...ne glede,ali so na baterijo ali kabel... Obstajata dva navora,ki sta relevantna vsak na svojem področju...t.i. mehki in trdi navor. Pri vrtalnih vijačnikih in vrtalnikih je večinome važnejši mehki navor. To je navor,ki narašča z počasnim višanjem upora...npr. vijačenju vijakov v mehke materiale (les,plastika...). Pri udarnih vijačnikih in pri vijačenju trdih materialov (npr. železo,jeklo ipd)...npr. pri vijačenju metričnih navojnih vijakov pa je važnejši oz. bolj relevanten trdi navor...lep primer je npr. vijačenje avtomobilskih koles.   Pri klasicnih baterijskih vrtalnih vijačnikih je trdi navor nekje v rangu 2x mehki navor. Torej,če ima 65Nm mehkega navora,po tem ma cca.130Nm trdega navora....cca.! Pri drugih strojih je drugače,ker so vrtilne mase drugačne...   Pri npr. Parkside-u pa pazite,ker pri vrtalnih vijačnikih navaja le trdi navor,pol pa raja misli,kako močen stroj,da je😂... Pri udarnih vijačnikih pa preprosto lažejo...drugače si razne primere diskrepance ob testih ne gre razlagati.
    • To je še vse precej bolj logično od potovanja mojega paketa ...
    • Na odstavnem pasu gorenjske avtoceste za Darsovim tovornjakom, ki signalizira oviro, opazil nevsakdanji prizor: soul red rdečo CX-30. Očitno ni ostala brez goriva ...
    • Danes sem pa na polurni vožnji srečal kar dve Mazdi 6e. Nenavadno naključje - obe sta imeli personalizirani tablici ... Ena je bila W99999 ena pa DEDI62. 😃
    • Zanimivo, da so tudi v Italiji prvič v zgodovini postavili zgornjo kapico pri ceni za dizel  2.19€. za benzin pa 1.99€, se mi zdi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.