Davidcene Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 Pozdravljeni (po dolgem casu) Zanima me ce kdo od vas ve ce se da pri mazdi 6 (2004) karavanu dvigniti zadnjo klop ... da bi spravil smeti izpod nje na kakrsen koli drug nacin razen da jo odsraufam celo stran :S Ksenon problem pa je slede? leva lu? ima rahlo porjavet konektor ki pride na ?arnico (manjka pokrov?ek lu?i) ?arnico smo zamenjali ker se tudi pri?gala ve? ni in sedaj je vpra?anje slede?e lu? se pri?ge vendar ugasne z utripanjem po cca 2-3 minutah (do takrat sveti normalno) je problem samo v konektorju ali mogoce kaj drugega. ?e probam ve?krat pri?gati in ugasniti ob?asno vr?e vn obe lu?i oz posvetita in takoj ugasneta :S LP David Citiraj
jures Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 4je vijaki pokriti s plastiko pri nogah. Thats all Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 tole pa malo di?i na te?ave z balastom pri xenonkah.... Citiraj
Z M A J Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 Balast te ba?e najbr? ja. Kolikor vem je kar precej dela, da to sanira?, druga?e material da? lahko kak?nega "Kitajca" in bo stro?ek zanemarljiv, potem rabi? le ?e mojstra, ki se loti tega projekta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 boss ... stro?ek ? ne vem... ko sem imel sam podobno zadevo na tej generaciji 6-ke je bila ?e v garanciji tako, da me ni niti zanimalo kolk stane... se je pa takrat nekaj govorilo o ?tirimestni cifri Citiraj
bizgec Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 Pozdravljeni, prej?nji teden sem kupil Mazdo 6, letnik 2006.... Sedaj pa imam vpra?anje glede xenonk.... Ko stoji? pred avto in gleda? v lu?i, deluje kot da bi desna xenonka svetila slab?e od leve..... Ko pa se postavi? malo v levo stran, pa posveti tako kot mora... zanima me, ali je prav, da je desna xenonka toliko obrnjena na desno stran (pono?i osveti skoraj pravokotno na avto)..... Ta razlika v svetilnosti je opazna predvsem podnevi in mi gre malo na ?ivce, ker me vsi opozrajajo, da mi desna lu? slab?e sveti.... Hvala za odgovor ps. Kljub temu, da mi na slikah ni bila v?e?, moram re?t, da je avto totalna zmaga Upam da mi bo ?e dolgo slu?ila! lp,s Citiraj
Boss Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 tole bi ti najbolje preverili pri kak?nem servisu, ker je sigurno mo?no, da je narobe na?telano. Citiraj
bizgec Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 tole bi ti najbolje preverili pri kak?nem servisu, ker je sigurno mo?no, da je narobe na?telano. hvala! ja, saj jo jutri peljem na servis, zamenjat filtre in olje.... Citiraj
bizgec Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Bom kar tukaj vpra?al, da ne odpiram nove teme, iskalnik pa ni na?el ni? v povezavi z usbjem.... Si je mogo?e ?e kdo montiral usb priklju?ek in ali je to sploh mo?no? Mazda 6 2006 letnik.... najlep?a hvala za odgovor. lp,s Citiraj
Jest Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Bom kar tukaj vpra?al, da ne odpiram nove teme, iskalnik pa ni na?el ni? v povezavi z usbjem.... Si je mogo?e ?e kdo montiral usb priklju?ek in ali je to sploh mo?no? Mazda 6 2006 letnik.... najlep?a hvala za odgovor. lp,s Bom kar tukaj... preden zafloodas cel forum z istim vprasanjem Iskalnik najde cel kup tem s to tematiko ... http://www.mazda-si.net/topic/9227-group-buy-usb-ali-ipod-vmesnik-xcarlink/page-4 http://www.mazda-si.net/topic/9557-usb-adapter/ http://www.mazda-si.net/topic/4606-mazda-mp3-usb-xcarlink/ ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
bizgec Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Bom kar tukaj... preden zafloodas cel forum z istim vprasanjem Iskalnik najde cel kup tem s to tematiko ... http://www.mazda-si.net/topic/9227-group-buy-usb-ali-ipod-vmesnik-xcarlink/page-4 http://www.mazda-si.net/topic/9557-usb-adapter/ http://www.mazda-si.net/topic/4606-mazda-mp3-usb-xcarlink/ ... Najlep?a hvala za linke.... ?e dolgo ?asa sodelujem na forumih in vem da je nadle?no odpirati po nepotrebnem teme, ampak iskalnik mi res ni ni? najdu Ima? v dobrem Citiraj
Jest Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Najlep?a hvala za linke.... ?e dolgo ?asa sodelujem na forumih in vem da je nadle?no odpirati po nepotrebnem teme, ampak iskalnik mi res ni ni? najdu Ima? v dobrem Na voljo sta dva iskalnika... eden je forumski... drugi pa Google... Sem sedaj nastavil, da je Google tisti privzeti iskalnik, ki ponavadi najde vec kot forumski ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
bizgec Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 Hej narod, spet jaz s svojimi vpra?anji ?al, nisem ?e vsega na?tudiral V navodilih sem prebral, ?e ima? stikalo za lu?i na auto, se pri?igajo/uga?ajo samodejno (glede na svetlobo zunaj), ampak hudi?a, meni xenonke skoz gorijo Si jaz mogo?e navodila narobe interpretiram? Hvala za odgovor lp,s Citiraj
Jest Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 Hej narod, spet jaz s svojimi vpra?anji ?al, nisem ?e vsega na?tudiral V navodilih sem prebral, ?e ima? stikalo za lu?i na auto, se pri?igajo/uga?ajo samodejno (glede na svetlobo zunaj), ampak hudi?a, meni xenonke skoz gorijo Si jaz mogo?e navodila narobe interpretiram? Hvala za odgovor lp,s Pri teh stalno svetijo luci, ker imajo vgrajen modul za dnevne luci (ker se nima dodatnih LED dnevnih luci). Senzor za svetolobo tako uravnava samo osvetlitev armature... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
bizgec Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Pri teh stalno svetijo luci, ker imajo vgrajen modul za dnevne luci (ker se nima dodatnih LED dnevnih luci). Senzor za svetolobo tako uravnava samo osvetlitev armature... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 4je vijaki pokriti s plastiko pri nogah. Thats allKje si ti to najdu ? Sta dva hakla ki ju samo z roko premake? in cel sedalni del se dvigne brez vijakov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Kje si ti to najdu ? Sta dva hakla ki ju samo z roko premake? in cel sedalni del se dvigne brez vijakov.Ko sem jaz ?ips in podobno sesal sem moral od?ravfat....karavan? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.