Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ehhh beda 🙁   Po drugi strani pa poglej zadevo z druge strani. Pri teh letih je šel na drug svet v akciji, ne pa privezan na neko posteljo ali invalidski voziček.   Če si lahko želim nekaj v pozni starosti bi raje padel z lojtre kot pa izdihnil kot rastlinca.
    • Ne vem, zraven maš video, katerega predvidevam, da nisi pogledal, ker pol ne bi tole spraševal.    Sicer pa ne vem s katerim delom mojega posta v točkah se ne strinjaš?   Problem je le v tem, da včasih se pretirava pri navedbah. Glede gum je pa tako, da gume pri vožnji zaradi upogibanja ustvarjajo notranjo energijo, ki se odrazi v toploti. Gume imajo vedno kar nekaj stopinj višjo temperaturo kot okolica.    Sicer ne priporočam uporabo letnih pozimi, ampak en nasvet vseeno, če kdo bozi letne pozimi. Nekoliko je treba tlak spustit, da bo gumo bolje mečkalo in se bo ustvarjalo več toplote, ter ohranjalo gumo bolj prožno in mehkejšo pri nizkih temperaturah. Seveda pa to nekoliko poveča porabo in povečuje obrabo.
    • Točno tako. Najbolj so mi šle pa na organ reklame na youtubu. Ni hujše reklame, kot reklama k ti jo vsilijo sredi predvajane glasbe in to reklama dolga več minut...
    • Golobu očitno uspelo zamenjati voditeljico Tarče: namesto Erike Žnidaršič na sceno prihaja Igor E. Bergant! - Demokracija DEMOKRACIJA.SI Piše: Moja Dolenjska Premierju Robertu Golobu in krogu ljudi blizu njega je pri vodstvu TV Slovenija očitno uspelo... Revolucija žre lastne otroke. Je bilo samo vprašanje časa...na "naši" neodvisni,objektivni,"nacionalni" palčkovi RTV-SLO. ...bo zanimivo kaj bo naredila...k to "zdravilo" ji sigurno ne tekne.
    • Če je redno menjano olje filter do 500Nm Nebi smel biti problem zdaj jih ma nekje 450Nm.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.