Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Neverjetno a resnično, danes je točno eno leto od registracije moje makine. 👍 Kot bi rekli v reklami: Crafted in Japan = . 😁 Zavarovanje + registracija cca. 1100 EUR. Naslednji teden pa uradni servis, verjetno 350 EUR...? Se motim? LP
-
Ja drži, sem šel še dodatno preverjati in tista tipka na ključu, če bi bila vgrajena, je res samo za senzor gibanja v notranjosti v sklopu alarma. Če te tipke na ključu ni, je vgrajen samo osnovni alarm, ki se sproži, če nekdo na silo odpre vrata..., če bi bila tipka zazna še gibanje v notranjosti, če npr. samo razbije šipo za torbico. In medtem sem šel še dejansko preizkusiti na svojem vozilu, če je vgrajen vsaj osnovni alarm. In res, ne moreš verjeti, je vgrajen . Se pravi osnovni protivlomni alarm (brez senzorja gibanja) + blokada motorja. Kot kaže po konfiguratorju je v novih modelih sedaj serijsko vgrajen že od osnovnega modela dalje .. No, se pravi je res premium vozilo, če ima že serijsko premium alarm 😁 Kako preveriš če imaš vgrajen ta alarm: - usedeš se v avto s ključem v roki, - sediš v avtu in zakleneš avto s tipko za zaklepanje na ključu, - počakaš v avtu ca. 20 sekund (rdeča lučka za alarm bo na armaturi hitro utripala), - ko rdeča lučka neha hitro utripati in prične bistveno počasneje je alarm vklopljen, - sedaj odpreš s kljuko od znotraj vrata, - vklopi se alarm in prične konkretno tuliti/trobiti,... - alarm izklopiš s pritiskom na tipko za odklepanje na ključu. Preverite in obilo zabave za sosede .
-
To je taka laž medijska. Za traktorje se toči kurilno olje/agro diesel. Nima biokomponente. Pa imq manj žvepla kot navadno KO.
-
Evo,po 30 letih "težkega garanja" je spustil dušo moj integrirani ojačevalec Rotel RA 970BX. Po temeljitem poslušanju različnih variant v showroomu sem se odločil za Arcam. Stvar dela res vrhunsko, srednji toni so tisti pravi , poudarjeni, basi težki, trdni, visoki so precizni a ne agresivni. V trgovini jih dobi za prodajo šele naslednji četrtek, tako, da moram še malo počakat. Počasi bom prenovil cel sistem. https://www.av-planet.si/trgovina/avdio-oprema/hi-fi-komponente/stereo-ojacevalec/integrirani-ojacevalnik-arcam-radia-a5-2/
-
Da se pač realna ocena in to je to. Dokler sem zadovoljen imajo najvišjo....
-