Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Meni je šlo tole ocenjevanje na jetra. Najprej je sprejemnik 3 x namignil, kako ga naj ocenim. Potem sem ga odlično ocenil, hkrati pa kar nekaj zoprnih zadev dopisal v opombe. Že nekaj let ne dobivam več anket.
-
Jaz imam na M6 ta volumetrični alarm; enkrat sem pred gostilno pustil parkiran avto s streho na kip; in mi ni bilo jasno, kaj tuli, vse je blo ok; no ko sem se vsedel v avto da bomo šli domov sem imel eno gigantsko žuželko tam na predalčku za sončna očala in očitno ko je zlezla čez streho na kip je avto to dejansko sprocesiral in zaznal. Tako da zadeva očitno deluje.
-
Neverjetno a resnično, danes je točno eno leto od registracije moje makine. 👍 Kot bi rekli v reklami: Crafted in Japan = . 😁 Zavarovanje + registracija cca. 1100 EUR. Naslednji teden pa uradni servis, verjetno 350 EUR...? Se motim? LP
-
Ja drži, sem šel še dodatno preverjati in tista tipka na ključu, če bi bila vgrajena, je res samo za senzor gibanja v notranjosti v sklopu alarma. Če te tipke na ključu ni, je vgrajen samo osnovni alarm, ki se sproži, če nekdo na silo odpre vrata..., če bi bila tipka zazna še gibanje v notranjosti, če npr. samo razbije šipo za torbico. In medtem sem šel še dejansko preizkusiti na svojem vozilu, če je vgrajen vsaj osnovni alarm. In res, ne moreš verjeti, je vgrajen . Do sedaj sploh nisem vedel, kako varovano premium vozilo imam. Se pravi osnovni protivlomni alarm (brez senzorja gibanja) + blokada motorja. Kot kaže po konfiguratorju je v novih modelih sedaj serijsko vgrajen že od osnovnega modela dalje .. No, se pravi je res premium vozilo, če ima že serijsko premium alarm 😁 Kako preveriš če imaš vgrajen ta alarm: - usedeš se v avto s ključem v roki, - sediš v avtu in zakleneš avto s tipko za zaklepanje na ključu, - počakaš v avtu ca. 20 sekund (rdeča lučka za alarm bo na armaturi hitro utripala), - ko rdeča lučka neha hitro utripati in prične bistveno počasneje je alarm vklopljen, - sedaj odpreš s kljuko od znotraj vrata, - vklopi se alarm in prične konkretno tuliti/trobiti,... - alarm izklopiš s pritiskom na tipko za odklepanje na ključu. Preverite in obilo zabave za sosede .
-
To je taka laž medijska. Za traktorje se toči kurilno olje/agro diesel. Nima biokomponente. Pa ima manj žvepla kot navadno KO.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)