MAZDA 6 MPS v Slo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zdej bom pa preveril a ma jo vsi moji sosedje plačano vinjeto. Sem zelo firbčne narave.
-
Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB....
-
Sem skoraj prepričan, da bodo tudi v drugo potrebovali vodiča, ker je krogec premalo natančno narisan in ne bodo našli lokacijo, ko pride "ekipa"
-
Danes pa... Sem najprej mislil napisat med vice, samo v bistvu ni smešno... Pa sem mislil napisat v Jamralnik, pa v bistvu se me ne prav tiče tako da v bistvu nimam jaz kaj hudo jamrat zaradi tega. Zaenkrat... Mah, kaj, napišem tukaj... Torej, smo v soboto izkoristili dan pa malo čistili leske okoli travnikov, da bo poleti lažje kosit. Pa ko smo bili že pri delu, smo še požagali leske pod linijo za telefon in internet. Pridemo skoraj že do polovice pa opazim, da gre kabel vedno nižje in da če bomo žagali naprej obstaja nevarnost, da kakšna veja zakljukne kabel in ga odtrga. Na najnižjem delu je bil kabel komaj meter in pol nad zemljo. Dobro, končamo z delom, pospravimo in gremo domov. V nedeljo v miru napišem emajl na Telekom GVO, razložim, kaj je na stvari, točno napišem lokacijo in prosim, da čim prej dvignejo kabel na dogovorjeno višino vsak 4,5 metra nad tlemi. Danes zjutraj ob 8:10 zvoni telefon, da bi prišli in možakarja zanima, če je tam pašnik, kakšna živina, pes, čebele, ... ... če lahko zaprem. Povem, da ni nič takega v bližini, da pa je sin doma pa se lahko oglasijo in gre z njimi. Res se pripelje en možakar, gresta s sinom na "kraj zločina", mož vzame en registrator, poišče pravo kopijo, na kopiji pravo lokacijo, pospravi vse skupaj in odide v dolino naročit ekipi, da bo prišla gor dvignit linijo. Ma, čakaj malo. Lepo sem opisal kje in kaj. In se je en možakar peljal 45 minut v eno smer, da na karti nariše krogec, kam bo poslal ekipo? Ne vem, no, meni se zdi to malo potratno. Možakar je samo na poti izgubil uro in pol, pa še kar je iskal pravo kopijo in risal krogec - mož je porabil dve uri za narisat krogec, kam naj gre ekipa. Če bi poslali ekipo gor, bi spotoma še kabel napeli in bi bilo končano... Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl te učinkovitosti... V glavnem, linija je še vedno nizko nad tlemi in jaz še vedno čakam Telekom GVO, da jo pridejo dvignit. Ampak - imajo pa narisan krogec, kam morajo priti...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.