lonck Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 ?ivjo in pozdrav vsem skupaj. Imam te?avo s polico prtlja?nika pri Mazdi 6 GH, sport model.Zati?i sami so ok in tudi polica sama lepo sede v te zati?e, ampak zadnji mesec pa opa?am, da se polica, na strani proti zadnjim sede?em (raven del), nenormalno trese med vo?njo in ful ropota, da je ?e prav zoprno. Ima mogo?e kdo kak?no idejo kako to re?iti. Hvala vsem, Lon?k Citiraj
lonck Napisano 24. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. julij, 2014 Res nih?e nima nobene ideje, razen nove police seveda.hvala?ivjo in pozdrav vsem skupaj. Imam te?avo s polico prtlja?nika pri Mazdi 6 GH, sport model.Zati?i sami so ok in tudi polica sama lepo sede v te zati?e, ampak zadnji mesec pa opa?am, da se polica, na strani proti zadnjim sede?em (raven del), nenormalno trese med vo?njo in ful ropota, da je ?e prav zoprno. Ima mogo?e kdo kak?no idejo kako to re?iti. Hvala vsem, Lon?k Citiraj
SpEkTr Napisano 24. julij, 2014 Prijavi Napisano 24. julij, 2014 Kupi magari tisto peno (samolepilno) oz. tesnilo za okno, ki ga nalima? okoli in v utor kjer to sede notri nalimaj ko??ek te pene..pa bo Citiraj
lonck Napisano 28. julij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2014 Sem probal s to peno in jo nalepil na plati?ni nosilec police. po ob?utku se mi je zdelo bolj?e, ko pa sem ?el testni krog, sem ?e vedno opazil tresenje. Malo bolj?e je sicer bilo. Nekako imam ob?utek, da trese polica na sredini, med sede?ema, ?eprav ne more nikamor udarjat. Tam na sredini pa tudi ne morem ni?esar podlo?iti. Kupi magari tisto peno (samolepilno) oz. tesnilo za okno, ki ga nalima? okoli in v utor kjer to sede notri nalimaj ko??ek te pene..pa bo Citiraj
svadreb Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Probaj jo obte?it z ne?im in ?e bo bolje, lahko potem s spodnje strani pritrdi? kak flahajzen ali kaj podobnega. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.