Resno se sprašujem, koliko granat in bomb so zmetali v Posočju in okolici (linija Soške fronte), ker se še vedno v povprečju najde po 100 kg te porkarije dnevno. In dokler se najde brez žrtev, je še dobro, ampak tole v Opatjem selu je šlo pa za dlako! Možakar je čistil teren (v četrtek, 17.7. okoli poldneva), pa zraven zakuril ogenj, da je dračje požigal. V zidu je bila pa granata, ki je zakuhala in eksplodirala. Možakar je bil, hvala Bogu, dovolj daleč in za vogalom, da ga ni zadel noben šrapnel.
Na prizorišče so prišli gasilci, pogasili ogenj, ohladili teren in ko so pirotehniki prišli z detertorji, našli eno še večjo. Dobro, da ni te razneslo ker vprašanje, če bi možakar preživel...
Me pa čudi, da mediji o tem niso nič poročali. Očitno bi moralo možakarja pokosit, da bi bilo to zanimivo za novinarje - kot da so mrhovinarji pa jih zanimajo samo trupla...
Iščemo nove kadre in smo imeli razgovore s kandidati. Pa tako, za prebit led, direktor vpraša kandidata:
- "Ste poročeni?"
- "Ne, ampak sem vseeno ubogljiv in bom naredil vse, kar mi naročite."
Ja, prav on ima največ možnosti, da bo res izbran, ker ima najboljše pogoje in izkušnje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.