saso3 Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 Pozdravljen Zanima me kako rešit problem z stranskimi ogledali na mazdi 3 2019 letnik. Ta se namrec ob zaklepu avtomobila ne poklopijo zadosti, ob odklepu se pa ne odprejo zadosti in niso fiksna. Sicer imam funkcijo poklapljanja ogledal izklopljeno vendar me vseeno to moti. Citiraj
Boss Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 Servis... to je hiba vseh Mazd in če se ne motim ti uradni servisi upoštevajo kulanco tud, ko avto ni več v garanciji. 3 Citiraj
Alex Napisano 16. januar, 2025 Prijavi Napisano 16. januar, 2025 pred 6 urami je saso3 napisal: Pozdravljen Zanima me kako rešit problem z stranskimi ogledali na mazdi 3 2019 letnik. Ta se namrec ob zaklepu avtomobila ne poklopijo zadosti, ob odklepu se pa ne odprejo zadosti in niso fiksna. Sicer imam funkcijo poklapljanja ogledal izklopljeno vendar me vseeno to moti. Za rešit zadevo do servisa, pošpricaš malo silikonskega spreja noter v ogledalo in na spoj, kjer se vrti. Ponavadi pomaga. 2 Citiraj
NevLado Napisano 16. januar, 2025 Prijavi Napisano 16. januar, 2025 pred 14 urami je Boss napisal: Servis... to je hiba vseh Mazd in če se ne motim ti uradni servisi upoštevajo kulanco tud, ko avto ni več v garanciji. + boljše je, da maš kr skos užgano, razn pozimi, da se skos tam pri motorčku smeti "čistijo" Citiraj
SpEkTr Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij Ne vem že kdo je menjal, a se načeloma lahko samo tole zamenjaI just found this on AliExpress: Azgiant Car Power Folding Mirrors Gears Set repair Kit For Mazda 2/3/6 Axela/Atenza CX-3/CX-4 Interior Replacement Partshttps://a.aliexpress.com/_EJDIvn0 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.