Skoči na vsebino

Novi poobla??eni prodajalec

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Upam, da se bodo dobro izkazali in da so ustrezno strokovno podkovani ter jih odlikuje prijaznost do strank.  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?as bo pokazal svoje. je pa ve?ina serviserjev in prodajalcev od ?erbineka sedaj pri njih tako, da bomo videli. 

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

O ?erbineku nisem NI? dobrega sli?al...kupoval avto pri njih...odnos slab...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pa ne zopet o nekih teorijah zarot.😳
    • Ravno toliko kot tisti, ki ponavadi  komentirajo o mazdinih dizlih, pa še niso nikdar sedeli v kakem od njih. 😉
    • Dej pokaži raketo, da bomo dobili dokaz da je možno iz Mazde na Škodo.
    • Vse kar je pod 2.0l ne štejemo za resen motor.
    • Če so že našli možnost boljše kulture voznikov bi bilo na mestu, da bi napisali še točko o boljši kulturi kolesarjev. Ja na kolesarskih v mestu recimo so največkrat najbolj problematični prav kolesarji z vožnjo v nasprotno smer. Da ne govorim o ostalih prekrških, kjer morajo konstantno drugi reševati situacije. Zato se kolesarje drži ena taka negativna aura in predvsem zaradi kolesarjev samih le ti niso priljubljeni pri voznikih. Sem 100% prepričan, da če bi se držali pravil in ga ne bi srali po cestah v stilu "jaz sem kolesar in sem šibkejši udeleženec, zato imam povsod prednost", bi bilo sobivanje veliko bolj strpno vsepovsod.   Dokler pa so kolesarjem prometni predpisi španska vas in povrh poleg švica zraven še šprica njihov ego vsepovsod se jaz v mestu ne počutim najbolje. Drugo pa je na kolesarskih izven mesta, kjer a res uživam saj je v večini primero kolesarjemv tam bolj za vzorec.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.