Skoči na vsebino

?PORTNI LONC

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 4 meseci kasneje...
Napisano
:D samo nastavke gor pa katalizator dol pa je zvok tu :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Meni osebno izgled lonca od Jelena ni niti malo v?e? oz. mogo?e ?e bi imel podalj?ano odbija? in nebi tok ven ?trlelo vse skupaj, zvok pa je najbr? kot v Monzi na ciljni ravnini in V6 motor! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Tale ror je pa ogromen (spominja na pihavnik :hohoho: ) zihr more rohnet k kej!!!!

Res je pa ?al, da imajo te f-ke lonc tko glupo postavlen prostora pa nobenga da bi ga imel direkt!!!

Bi pa res rad sli?al zvok od Jelena kako srne pla?i po HR cestah!!!

:bravo::bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Metalec kopja na turnirju pravi kolegu: - "Danes se moram posebej potruditi. Tam na tribuni je moja tašča." - "Daj no, ne sanjaj, ne more ti uspeti, do tribune je več kot 100 metrov..."
    • Žena se vsa iz sebe vrne domov in pravi možu: - "Nek blesavi tovornjakar je trčil v naš avto in ga čisto razbil!" - "Ja kako hitro pa je pripeljal?" - "Ni peljal, k***** je stal ob cesti na parkirišču..."
    • 1. V disku vidiš lepo punco. Stopiš do nje in ji rečeš: Fantastičen sem v postelji. To je direktni marketing. 2. V disku vidiš lepo punco. Prosiš prijatelja, da stopi do nje in ji reče: Moj prijatelj je fantastičen v postelji. To je oglaševanje. 3. V disku vidiš lepo punco. Dobiš njeno telefonsko številko, jo drugi dan pokličeš in ji poveš: Fantastičen sem v postelji. To je telemarketing. 4. V disku vidiš lepo punco. Ona stopi do tebe in ti pravi: Sem slišala, da si fantastičen v postelji. To je prepoznavanje tržne značke. 5. V disku vidiš lepo punco. Stopiš do nje in jo prepričaš, da gre domov s tvojim prijateljem. To je trgovsko zastopstvo. 6. Tvojemu prijatelju se ne dvigne in pokliče tebe, da prideš pomagat. To tehnična podpora. 7. Greš po cesti in pomisliš, da so v hišah, mimo katerih greš, mogoče kakšne lepe, voljne punce. Zlezeš na telegrafštango in se začneš na ves glas dreti: Fantastičen sem v postelji! To je spam.
    • Milan in Joža se nacejata in v nekem trenutku si Joža pokozla srajco. - "Joj, Milan, Fani me bo ubila!" - "Ne skrbi, Joža, v žep srajce si daj 5 €vrov in ji reci, da te je nekdo pokozlal in ti potem dal 5 €vrov za čiščenje." Joža se potolaži in dalje pijeta. Pozno ponoči se Joža primaje domov in v predsobi ga čaka Fani: - "Poglej se, budalo, kakšen pa si!" - "Čakaj malo, Fani, jaz sem samo malo spil, ampak z nami je bil en butl, ki se ga je totalno nalokal in me pokozlal, potem pa mi je dal teh 5 €vrov za čiščenje!" - "Daj sem.... ampak to je 10 €vrov!" - "Ja, pozabil sem, potem se mi je pa še po hlačah poscal..."
    • Mali Janezek vpraša očeta: - "Ata, kaj je to 'peder'?" - "Poglej primer: Pred leti sva bila s Milanom v zaporu zaradi šverca cigaret. Bila sva skupaj v celici, bil je dolgčas in sva kartala. Dogovorila sva se, da kdor zmaga, lahko drugega nategne. Tako sem prvo izgubil jaz, lepo sem se naguzil in Milan me je nategnil. Izgubil sem tudi drugo in tretjo igro in bilo je isto. No, četrto sem pa jaz zmagal, takrat pa je Milan rekel, da se ne gre več in mi ni pustil. Vidiš, sine, to ti je peder..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.