Te?ave s turbino
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Že eno leto, mogoče celo dve leti, župani "jugovzhodnih" občin opozarjajo na to problematiko, ta vlada je dobila predloge sedmih civilnih iniciativ, pa jih je vse zavrnila in v treh letih štirikrat glasovala PROTI "romskim zakonom" in trdili, da jih ne potrebujemo ker da je Slovenija varna država. Še posebej zagnan je bil župan Samo Pogorelc, pa je pogorel na celi črti... In tako so se tisti, ki so opozarjali na težave, počutili kot nekakšni razpihovalci sovraštva, čeprav so želeli le opozoriti, da se del prebivalcev Slovenije ne počuti varno, čeprav je naloga države, da svojim državljanom zagotovi varnost. Vendar se je zadnje dve, mogoče tri leta to tematiko vztrajno zanikalo. Cigani na Dolenjskem pa so od druge svetovne vojne dalje, ko je komunistična oblast želela pokoriti katoliško in domobransko skupnost, ker Dolenci nikoli niso bili navdušeni nad komunizmom. Pa so tja naselili cigane iz Srbije, ki so imeli nekaj več privilegijev in jih milica ni toliko preganjala v zameno za to, da so poslušali, kaj se kje govori in da so stikali naokoli, kaj kdo kje ima. Jugoslavija se je razpadla, komunizem v Sloveniji je pa ostal in cigani na Dolenjskem tudi. In se do njih še vedno obnašajo tako kot v Jugoslaviji: dovoli se jim marsikaj, kar se jim ne bi smelo. Ja, prejšnje vlade so krive, da se to ni že prej uredilo. Ampak precej strank iz prejšnjih vlad sestavlja to koalicijo... In nekaj strank prejšnjih vlad, ki so zdaj opozicija, so poskušali pomagati in so predlagali nekaj zakonov. Pa jih je ta koalicija zavrnila... Se pa povsem strinjam s tvojim zaključkom: Zdaj so pa vsi, ki niso na vladi, najpametnejši. Škoda samo, da jih vlada ni poslušala. ne županov, ne civilne iniciative. To je dejstvo in to je moje mnenje.
-
Sej ne vem kako ti naj na tole odgovorim, kot edino tako, da si še enkrat poglej moje pretekle izjave o ciganih. Ko jih boš prebral boš videl, da jih niti pod razno ne branim ampak si želim, da policija ukrepa bolj zavzeto in rigorozno. Nikoli pa ne bom nikogar spodbujal al pa zahteval, da se jih linča, zažiga, pobija. In ker se pojavljajo take zahteve govorim o podivjanem svetu. Upam, da razumeš razliko ... konec koncev trdimo, da smo v civiliziranem, demokratičnem svetu, ki temelji na pravni državi.
-
Glej za razliko od tebe jaz ne branim nobenega politika, še manj ga pa idoliziram. Mi je pa jasno, da se bodo v politiki tudi kakšne napake naredile in vse ni idealno. Če so napake popravljive ni panike, če pa ne in tak nahrbtnik napak se samo veča in veča tak politik mora it pa ne glede al je lev al pa desen. Problem je le da na eni strani ste preveč popustlivi, da politikov z ogromnimi nahrbtniki svinjarij ne odjebete in jih celo obožujete. Še vsak se v politiki usmradi, če je predolgo tam - to je aksiom in ne teza ter velja za cel svet. Ok, tole si mal naložil brez smisla. Kdor dela neumnosti in kriminal si zasluži, da se delamo norca iz njega. A je to problem, ker se delam norca iz JJ-a pa iz Goloba nekoliko premalo?
-
Ne vem zakaj je treba polagat nekih izjav meni, ker pač tole je na nivoju laži. Nikoli nisem trdil, da je zemlja ravna, ker je prekleto okrogla, da pa za vsakim vogalom seksajo je pa druga zgodba. Nikoli nisem zanikal, da virus ne obstaja, sem pa dvomil o ukrepih za reševanje tega in na koncu sem imel prav kako se bo razpletlo. Če ne verjameš, forum hrani vse moje izjave na to temo. O škropljenju iz letel nikoli nisem tega trdil, ker zame obstajajo samo contrails, kateri pa so popolnoma naravni pojav pri zgoščevanju zraka skozi motor. Ukrajinci se niso sami napadli so pa NATOvo orodje v doktrini, da je Rusija glavni sovražnik NATA. Ne mešaj osamosvojitve z dogajanjem po njej. NIHČE si ne sme lastiti zaslug osamosvojitve tako, da si bo dovolil ravbat in delat mimo zakon. Ne tud JJ ne pa ne glede kako ga braniš.
-
Video v katerem je razlaga zakaj se je mazda odločila umakniti fizične gumbe in dodala napis na volan namesto simbola. Mene razlaga ni prepričala in mislim, da je Mazdi jasno, da so uskelali mimo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.