Gost Napisano 8. junij, 2016 Prijavi Napisano 8. junij, 2016 Za iskalce prevozov Ali gre kdo slu?ajno od L (Letali?ka)j proti Medvodam? Ali pa vsaj do ?ele?ni?ke LJ... Moram motor tam pustiti Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Da ne odpiram nove teme... V petek med 8:00 in 11:00 bo najbrž za prevzet en paketek (dva živa enodnevna piščančka - petelinčka) v Domžalah, točneje Groblje 3. Če se meni ne bo izšlo, kaj bi lahko kdo od forumašev to pobral in popazil do sobote? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Mal sem zmeden. Praviš enodnevna, kar pomeni da sploh ne veš a bosta, saj se še trenutno nista niti izvalila. A ne rabijo teli piščanci 35 stopinj prostora vsaj kak teden. Men bi do sobote revčki že pocrkali 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Trdijo, da bodo jutri zvaljeni in v petek pripravljeni za transport. 35°C? Za žive imet je malo veliko, za peči jih je malo premalo... Dovolj je, če imajo 20 - 25 °C, samo, da je suho in brez prepiha... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij pred 52 minutami je Slivka napisal: 35°C? Za žive imet je malo veliko Ne vem, to sem enkrat slišal pa mi je nekak ostalo v spominu. Jaz bi ti jih vzel sam sem takrat na šihtu pa ne morem glih okrog skakat. Citiraj
Slivka Napisano 4. junij Prijavi Napisano 4. junij No, takole... Ko je enkrat en mazdaš v Kromberku obstal s službenim avtom, sem jaz takoj priskočil na pomoč. Ko sem jaz enkrat na Ptuju potreboval pomoč, ker je na prikolici počila guma, je en mazdaš takoj priskočil na pomoč. Ko sem enkrat potreboval pomoč, da nekdo v Medvodah prevzame robo in jo shrani za nekaj ur, da končam službo in grem iskat, se je takoj našel en mazdaš in pomagal. Ko zdaj potrebujem v Ljubljani - ni nikogar... Torej lahko naredimo dva zaključka: 1.) Ali je v okolici Nove Gorice, na Ptuju in v Medvodah veliko mazdašev, v Ljubljani pa zgolj eden, največ dva 2.) ali pa so vsi ostali mazdaši bolj pripravljeni pomagat kot pa tisti iz Ljubljane... Kakorkoli, očitno grem že jutri v Ljubljano. Upam, da ne bo kakšnih hudih zastojev, da bom lahko ob 8ih že v Domžalah... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 4. junij Prijavi Napisano 4. junij Slivka, nekateri ne moremo glih skakat z delovnega mesta ven in noter, da ne rečem da je tale Rodica pri Domžalah enih 20km stran od moje pisarne. Da bi pa glih dopust jemal za 2 mini kokoški, no tok mi ga pa žal ni preostalo, zlasti ne po nedavni menjavi delodajalca. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.