lukiluke1 Napisano 11. junij, 2016 Prijavi Napisano 11. junij, 2016 Na moji CX5 je montirana (na poobla??enem servisu) vle?na kljuka proizvajalca Bosal. V?eraj prvi? natikal gor Thule prtlja?nik za kolesa in opazim, da je precej nagnjen proti prtlja?niku, celo toliko, da ?e nisem previden pedalo zadane ob zadnja vrata. OK...pogledam ?e je mogo?e na prtlja?niku kaka nastavitev ki sem jo spregledal, ne najdem ni?. Nakar poizkusim s sosedovim nosilcem in zadeva ista. Na njegovi kljuki moj prtlja?nik lepo stoji vodoravno. Sedaj pa vpra?anje, preden se odpravim na servis. Je dejansko to "feature", je napaka pri monta?i oz. je mo?na kaka dodatna nastavitev samega naklona kluke?Hvala.... Citiraj
markym Napisano 12. junij, 2016 Prijavi Napisano 12. junij, 2016 Kdorkoli jo je montiral, naj popravi. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. junij, 2016 Prijavi Napisano 12. junij, 2016 Naprej je nagnjeno zato, da ko za na po?itnice platoji pira pritiskajo na zadnjo os, je stvar potem vodoravna in ne podrgne? s thulejem po rampi ko vozi? dol s trajekta. Kljuka se gotovo ne ?tela, tudi moj Thule nima nobene nastavitve naklona. Nastavlja se samo sila s katero objame kljuko ko potisne? ro?ico dol. Pa tud tega nisem ni? nastavljal, je vse ?e tovarni?ko pasal skupaj.Ali je za... Bosal ali pa poobla??enec. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.