Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislm d ti bodo vsi po vrsti svetovali pelkota v medvodah,ki je baje res car...

Jst ga sicer (?e ) ne poznam,ker sm bl frisen lastnik mazde...

Sicer pa ti iz lastnih izkusenj lhk svetujem (ce ni lih kksna tezka mazdina specifika v igri) avtoservis prpic v grosupljem... meni je rihtal ?e vse avte do sedaj,tudi redni servis in pregled ob nakupu moje mx5ke pred kratkim.... vozi pa privat 1.gen mazde6,ce se ne motim,tk d mu niso tuje?

Posted

Ja kar pelji na?emu mojstru

Dr.Pelko Medvode...lp

Posted

Avto Pelko d.o.o., ker Simon je ma?ek za Mazdurine in nima? dale? do njega.  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ker je to Mazda forum, pa še ti dve sliki.     
    • Miha je zadevo odprl.   In hvalabogu je vse drugo v dobrem stanju.   Če ga citiram: tok lepega motorja znotraj še nisem videl Lepe kavne barve Ne zažgan   Tudi sesalni kanali zgledajo za 200k super (itak da je nekaj nesnage ampak sem pričakoval veliko več).   Škoda za to odmično, ampak nimaš kaj, takšno je življenje.   Turbina tudi zgleda ok, to je tudi dobra novica
    • Okoli funkcionalnosti najnovejših umotvorov arhitektov. Ali, kako naj bi "sodobna" hiša bila mnogo bolj funkcionalna.    Naša bata iz 80ih. 3 etaže po 120kvadratov. Prva etaža v nivoju dvorišča ima 4x5 garažo, 4,5x5 kurilnico in kar 7x8 delavnico. Etaža ima še klet za shranjevanje mojega alkohola in kopalnico s tušem in straniščem. Ravno zaradi 3,5 metra dolgega ponka v delavnici stvar nebi menjal s hišami letnika 2026.   Pri naš bajt imamo 4osebe 7 biciklov spravljenih v spodnji etaži. V spodnji etaži imam pod stopom (2,7m višine) spravljen napihnjen Red Paddle sup in Thule trugo. Tudi za eno sobo ribolovne oprema in za pol sobe plezalne/hribovske opreme imamo v spodnji etaži. En štuk višje je 4,7m dolg napihljiv kajak je shranjen napihnjen.      Sodobna arhitektura najnovejših hiš veleva, da zaradi po celi etaži velike dnevne sobe potrebuješ odpret vhodna vrata, da pomoliš rit ven na plano, ko se skloniš da preobuješ čevlje v copate. Pa se ne zaebavam, nagrajena arhitektura to veleva.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.