Sne?eno jutro
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sej tko mors. Maš 2 al 4 batne? Lahk da so ploščice šle al pa da so ti začele puščat. Te majo keramične batke in radi počijo/zlomijo in začnejo puščati olje.
-
Tole sem dobil ravnokar na mail... Banka bo odprta... samo ne boš mogel polagati ali dvgivati gotovine... razen, ko je to določeno po urniku ... Že itak so banke odprte tako, da če že moraš kaj urejati na na banki, si moraš vzeti dopust... ... Na srečo mene to ne gane preveč... sem pa prepričan, da predvsem starejšim, internetno nepismenim ljudem to ne bo ravno všeč ... Kakšne prednosti banke pa bodo sploh še ostale klasičnim bankam v primerjavi z spletnimi "neo" bankami, kot so N26, Revolut, ... Sedaj je bila za nekatere prednost ta, da so imeli fizične poslovalnice... Kaj ti koristijo, če pa so odprte le nekaj uric na dan ... Naslednji korak bo, da bodo še te ukinili? Kdo od taglavnih se je spomnil takega ukrepa... in predvsem, zakaj je potreben? Če je banka že odprta, je čisto vseeno, če je tudi šalter z blagajno odprt ...
-
Lahko bo poceni, ker ima notranjost totalno oklesano, vsepovsod trde plastike, fizičnih gumbov ni.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.