Skoči na vsebino

Dnevne luči Mazda 6 2010

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

DRL = "Daytime Runing Lamp" ali "Daytime Runing Light" ... ali po domace dnevne lu?i :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sam sem proti dnevnim led luckam...men so motece...

Ti senzorji so brez veze...

Spredaj zasencene oziroma kratke, zadaj parkirne...

Ko se avto pri?ge gorijo, ko se ugasne, luci ugasnejo.

Trotlziher varjanta...

Na mazdi6 08 letnik je super zrihtan, kar se luci tice...edino priziganje in ugasanje armaturke se mi brez veze zdi...

Je res, v?asih kar malo pozno preklopi na no?ni na?in, in se ?tevci vidijo nekoliko slab?e. Je pa kul da vse ostalo pono?i manj sveti, da ni mote?e.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ko zadnje lu?i ne svetijo je tudi mo?nej?i kontrast za zavorne lu?i, ki os zaradi tega bolje vidne, ?e pa tudi zadaj vse sveti, pa v?asih ve? ne ve? ali zavira ali ne.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Se vozi? po AC, ko de?uje in se za vsakim avtomobilom dviguje oblak vode in takrat je avto res te?ko opazen, ?e vozi samo z dnevnimi lu?mi in mu zadnje ne gorijo... in takih herojev ni malo.

Napisano

Ja...in takrat pacienti dr?ijo nogo na zavori, da se jih zadaj vidi... :vskalo: :vskalo: :vskalo:

• Jest je spremenil naslov v Dnevne luči Mazda 6 2010

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.