Skoči na vsebino

Tester Mazda/ Poraba mazda 6 G165

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ma preden bo motor prisel na prodajne police bodo ze vsi z elektricnimi vozili na trg udarili. Ce ne bodo generacije x predstavili kot moznost hibrida vprasanje kok bo uspesen

Napisano

Zdravo!

Imam mazdo 6 G165. Povpre?na poraba po 7300km je 6,8l/100 km. Men se zdi to super. Nisem dirka?, kolone pa tudi ne delam.  Ob enakem na?ini vo?nje je imel civic letnik 2008, 7.2 litra.

LP, Dejan

Napisano

Moja nova CX-5 ima po dobrih 4000km povpre?no porabo 6,3l (vo?nja pa dokaj umirjena, 60% po avtocesti na tempomatu pa 148)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Zdravo,    razmišljam o nakupu Mazde3. Prebiram da so bencinarji ok. Bo bolje poiskati rabljeno (cca 2022-2024 letnik), kot vzeti novo - kakšne so kaj te novejše? Jih ni ravno veliko, zato verjamem da tisti, ki jo ima, je ne da    
    • Predvsem Jože Možina je referenca ja... a pol naj ti jaz Božota Repeta dam al pa Zmaga Jelinčiča? Kr neki res    Pišeš pa tako, kot da nedolžni domobrančki niso nikomur skrivili lasu. Na sv. Urhu recimo je bilo samo letovišče al kaj.     
    • Čisto tako enostavno,kot ti pišeš ni. Vsak je svojo juho kuhal,in tudi revolucionarji so se pečali z okupatorjem...pa naj skrivajo kolikor hočejo. Meni gre bolj za slovenstvo in to,kar se je dogajalo po vojni...da bi svoj narod klali-to še fašisti niso delali...ma,da bi samo klali,pa so v imenu revolucije delali še kaj hujšega.   Pa ajd-kar je bilo je bilo....a da ne pustiš normalnega pokopa-tukaj se skriva tista pokvarjena srž,za katero bo levi pol potreboval še zelo dolgo,da se ga bo znal otresti.    
    • Prodaj in bo najbolje...in upam da najdeš znamko ki ti bo ok...
    • Ju,hu,hu😃-prišel center Nubert nuBox-330 Nekaj prask na foliji tu in tam,a to sem pričakoval...pač kozmetika... Hardware pa tukaj ne more biti vprašljiv,ker...sem že pisal o tem...nuBox oz. Nubert pasivne zvočnike praktično ne moreš fentati,ker imajo avtomatske reverzibilne varovalke tako za srednjetonce kot za visokotonce...z normalnimi ojačevalci ni mogoče uničiti...se izklopi dokler ne zmanjšaš obremenitev....pa še ta je z 200W-stalne,300W-končne obremenljivosti onkraj zmogljivosti večine ojačevalcev. Za kretnico ne rabim še enkrat pisati-"adijo pamet": 9 keramičnih uporov 9 tuljav (3x z jedrom,6x zračne) 8 kondenzatorjev 2 varovalki 1 stikalo Skupaj 29 elementov...in seveda niti en elektrolitski kondenzator,torej vse komponente,ki z časom ostanejo električno stabilne-prerfekcija😍
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.