Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Eh, pozabite fantje. Petrol preveč goriva obrne, ki je nujno potrebna stvar tudi za ves tranzitni transport. Zato se jih nihče ne more dotakniti, vsaj zaenkrat. Lahko samo iz prijaznosti odregirajo bolj korektno, ko se kdo iz državnega vrha javi. Pa da ne pozabimo na vse povezave s politiko, ajej. Drugače je pa to monopol, ker drugih črpalk ni niti približno toliko razporejenih po državi, kot je njihovih.
-
Tudi jaz bom dal micko noter. Žal moje ni v Slo na zalogi in čakam dobavo. Podobn pacient kot @skritikrt. Pokupima to kar drugi nočejo 😅
-
Od sportman333 · Napisano
Bojda bo najprej samo hybrid 2.0 in 185km....(sem pa na zadnje govoril z nekom, ki dels na ac mobil lj in je dejansko pohvalil ta motor od honde, ni težav, reklamacij...obenem pa tudi priznal da je ta motor dovolj dober samo za civica....zrv in sploh crv pa ne, toliko o 140km v neki drugi temi ker crv in cx5 sta nekako tam tam..) -
Tole, če bo res na cesti, bo bomba od avta. ❤️ 2026 Honda Prelude Type R: We Envision The Production Coupe In A Hotter Guise | Carscoops WWW.CARSCOOPS.COM A new generation of the Honda Prelude is on the horizon, and we're already daydreaming about a Type...
-
Po mojih izkušnjah ima g140 z ročnim menjalnikom v CX30 približno 1l manj porabe kot g194 z AT v Mazdi 6. Pri mešani vožnji to pomeni 6l za CX30 in 7,2l za Mazdo 6. Nekaj doda teža, nekaj AT. Je pa občutna razlika v prid g140 v navoru v nizkih obratih in uglajenosti vožnje. Če bi imel ta trenutek na izbiro Mazdo 6 z g140 ali g194 s trenutnimi nastavitvami, bi vzel g140.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.