Skoči na vsebino

VSE NAJBOLJ?E DIN!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo sem enkrat tut jaz naredil tak?no temo. :P

Kaj naj napi?em kot: :cheers: Na ?e ene parkrat toliko, pa saj ve? kako pravijo: Prvih 100 je najte?jih potem ?e gre. :hohoho:

Veliko kilometrov, sre?e, veselja in, da bi te Mazda ?im manjkrat pustila na cedilu oziroma sploh ne!

?e enkrat: :cheers: ?IN-?IN

Napisano

boug te ?ijvi ??e stou lejt ;)

pa naj ti zdravđe pa mazda sl?j?ita !

:mi pijemoo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vse naj naj DIN,pa tak ko so ?e rekli,da bi ti Mazdica ful slu?la.... :rozico::cheers:

P.S.:BTW,na isti dan ma? roj.dan ko moja draga,he he,tak da bomo pr nas tudi pili dans.... :cheers::bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A veš kaj mi je smešno, da bi bilo obratno in bi pri Holobu tole naredili in spravili izraelce vohunit za političnimi nasprotniki. pa bi to ven prinesel kak Bojan Požar, al pa Boštjan M Zupančič. Takrat bi bila tvoja razlaga pa diametralno nasprotna in bi ti tulil o veleizdaji in prodaji suverenosti nekim kvazi mosadovcem. Štos je samo kdo to naredi ne pa opredelitev glede samega dejanja neodvisno od akterjev oziroma protagonistov.   Ja če bi Holobnjak to naredil bi danes Slovenija gorela... pa ne mislim dobesedno ampak po medijih, socialnih omrežjih in bohvedi še kje. Ja s Holobom bi bilo dejansko konec, če bi si to privoščil (njegovo volilno telo ne odpušča), kot je bilo konec z Nixonom, ki je naredil podobno. A ko naredi JJ in njegov klan smo pa kakor nekako navajeni, da on take stvari počenja in takrat samo sprožijo kletne aktiviste z nalogo zaspinat vso zadevo in nekateri veselo nasedate.   Če je Slovenija dejansko pravna država z visoko integriteto mora zadeva priti na sodišče pa bo tam pobič razlagal, kdo koga pozna in kolikokrat so se pogovarjali o bližnjevzhodnih zadevah. 
    • hehe, zadel si... stojijo in gledajo pa zraven še kakšen krogec narišejo, da se zdi kot, da se nekaj odvija.
    • Zanimivo! Hvala za primer, sem na hitro preletel.
    • @g.Wankel glej pod Sojuz MS-09 in 2mm velika luknja izvrtana od človeka v trup Sojuza takrat priklopljenega na ISS....
    • Vse,kar gre gor pride enkrat dol...tako ali drugače...in pozanimaj se o diverziji na vesoljski postaji...pa se po tem oglašaj.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.