Juremb Napisano 7. december, 2017 Prijavi Napisano 7. december, 2017 Pozdravljeni Na mazdi 2, letnik 2015, so prenehali delovati levi ?migavci. ?arnica ni kriva, ker deluje ob vklopu vseh ?tirih. Kaj bi lahko bilo narobe? Citiraj
Jest Napisano 7. december, 2017 Prijavi Napisano 7. december, 2017 Pozdravljeni Na mazdi 2, letnik 2015, so prenehali delovati levi ?migavci. ?arnica ni kriva, ker deluje ob vklopu vseh ?tirih. Kaj bi lahko bilo narobe? Glede na to, da je avto letnik 2015 in imajo vse Mazde vsaj 3 letno garancijo, bi se jaz s tem problemov obrnil na pooblasceni servis ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Juremb Napisano 7. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2017 Saj sem se obrnil na servis in bodo menjali stikalo. Vendar niso prepri?ani, da je to pravi vzrok. Malo sem prebrskal mazdine forume po Evropi in je bilo (v preteklosti) kar nekaj podobnih te?av na vseh mazdinih modelih. Nisem pa zasledil, kako so te?avo odpravili. Citiraj
Brane Napisano 7. december, 2017 Prijavi Napisano 7. december, 2017 ?e oni ne vedo potem kako bi mi vedli - glavno da zrihtajo Citiraj
Boss Napisano 9. december, 2017 Prijavi Napisano 9. december, 2017 Ja pol naj pa menajo stvari tolk cajta, da bo OK. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.