Boss Napisano 17. oktober, 2018 Prijavi Napisano 17. oktober, 2018 Mater Alex kolk me ti ko?ta? od kar si tako razlagal razliko med Maxxmotion in klasi?nim dizlom. Sem v?eraj tankal v Kopru in si nisem upal klasi?nega dat notri, ker si napisal, da je pri OMV tolk razlike v kvaliteti med tema vrstama dizla. Ampak cena je pa ?e res zlatarska 1.509 EUR/liter To je razlike 8,25 EUR na tank - kot v "zlatih" Jan?evih ?asih Citiraj
Alex Napisano 17. oktober, 2018 Prijavi Napisano 17. oktober, 2018 Mater Alex kolk me ti ko?ta? od kar si tako razlagal razliko med Maxxmotion in klasi?nim dizlom. Sem v?eraj tankal v Kopru in si nisem upal klasi?nega dat notri, ker si napisal, da je pri OMV tolk razlike v kvaliteti med tema vrstama dizla. Ampak cena je pa ?e res zlatarska 1.509 EUR/liter To je razlike 8,25 EUR na tank - kot v "zlatih" Jan?evih ?asihHeh, meni ga ni treba ve? tankat, ker zadnji tank je v redu tudi brez tega maxx turbo super maxi motion dizla. Samo drugi avto in je re?eno. Citiraj
goldhorn Napisano 18. oktober, 2018 Prijavi Napisano 18. oktober, 2018 To je razlike 8,25 EUR na tank - kot v "zlatih" Jan?evih ?asih S to razliko, da je bil takrat sod nafte nekaj ?ez 150 $, danes pa je nekaj pod 70 $. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.